0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Vibratoare Cu Ventuza

Vibratoare cu ventuza

Combinatia de senzatii realiste si vibratiile puternice fac din vibratoarele realistice cu ventuza alegerea ideala pentru cei care iubesc libertatea deplina de miscare a mainilor. Modele de vibratoare cu ventuza, permit incercarea diverselor pozitii pentru stimularea punctului G sau a punctului P. Aceste modele de vibratoare realistice cu ventuza vin in forma unui penis real (dildo), cu diferite dimensiuni, lungimi si circumferinte - de la zvelte si subtire pentru sex anal pana la dimensiuni mari. Vibratoarele creeaza experiente incredibile care duc la orgasme super autentice de fiecare data. Dildo cu ventuza arata fix ca un organ masculin erect: au gland cu aspect natural, cap de penis realistic, testicule, vene, pentru o experienta autentica. Pentru rezultate uimitoare produsul ideal este un vibrator mare, cu aspect natural si forma autentica de penis real, realizat cu atentie la detalii.

Toate modelele dispun de o ventuza ce se poate prinde pe orice suprafata plana si lucioasa. Sunt usor de folosit de catre incepatori, dar si de cei avansati.

Vibrator cu ventuza

Pe i-Vibe poti alege un vibrator cu ventuza plin de viata si colorat, sau unul in culoarea pielii. Toate iti ofera o distractie de top.

Filtru produse
Pret

Lei  –  Lei

  • 124Lei
  • 260Lei
Brand
Culoare
Disponibilitate