0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Ulei de Masaj Erotic

Pe i-Vibe.ro gasesti ulei cu efect afrodisiac potrivit pentru momentele tale de relaxare in cuplu. Creeaza atmosfera perfecta pentru preludiu. Bucura-te de momente placute cu gama noastra de uleiuri erotice.

Masaj erotic cu ulei sau ... tu ce alegi in seara asta, cum vei fi masat – sau degustat?

Uleiul pentru masaj erotic este o necesitate in lumea cosmeticelor intime. Este un moment unic si privilegiat care promoveaza impartasirea si complicitatea in cuplu. Tegumentele se ating si contactul piele pe piele creeaza senzatii delicioase de confort si relaxare. 

Exista mai multe tipuri de ulei de masajerotic pentru a alege, in functie de modul in care il folositi.

Pentru un masaj unde mainile nu parasesc niciodata corpul, alegeti preferabil un ulei pe baza de silicon. Acest material se aseaza ca un voal de satin pe piele.

Pentru un masaj gastronomic, in cazul in care saruturile calatoresc pe corp alegeti un ulei comestibil. Sunt testate sa fie sarutate, si gustate de pe pielea partenerului tau.

Pentru un masaj fermecator, in cazul in care toate simturile se aprind, inclusiv mirosul, selectati din optiunile i-vibe, uleiurile aromatice cu arome complexe si bogate cum ar fi cele de la Kamasutra.

Descoperiti selectia OLLO de uleiuri de masaj alese exclusiv pentru dumneavoastra! Rasfatati-va de marci cunoscute, cum ar fi JO, Bijoux Cosmetiques, Pjur si altele .