0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Lubrifiant Hybrid ( Silicon si Apa 50/50)

Lubrifiant Hibrid

Lubrifiantul hibrid este acel lubrifiant care contine atat apa cat si silicon. In general, acest tip de lubrifiant este ideal pentru persoanele care fie prefera un lubrifiant cu o densitate mai mare, insa nu atat de vascos si care pateaza atat de tare precum cel pe baza de silicon. Totodata, in functie de proportia silicon/apa, acest lubrifiant poate fi ideal pentru persoanele care isi doresc o vascozitate mai mare a gelului intim in combinatie cu jucariile sexuale. In principiu, un lubrifiant hibrid cu proportia 20% silicon si 80% apa este sigur de folosit alaturi de jucariile sexuale confectionate din silicon. 

Care sunt avantajele unui lubrifiant hibrid? 

Dincolo de confortul sporit pe care il confera in timpul sexului, un lubrifiant intim hibird vine cu o serie de avantaje fata de lubrifiantii pe baza de silicon sau de ulei. 

  • Te bucuri de ce este mai bun din cele doua lumi: textura densa si anduranta unui lubrifiant pe baza de silicon si usurinta de curatare a celui pe baza de apa. 
  • Daca proportia de silicon din lubrifiantul hibrid ales de tine nu este mai mare de 20%, poti utiliza acest lubrifiant in siguranta alaturi de jucaria ta preferata din silicon. 
  • Lubrifiantul pe baza de silicon este ideal pentru sexul anal alaturi de partener. Densitatea mare si anduranta exceptionala iti vor asigura maximum de confort pe intreaga durata a actului sexual. 
Nu exista produse in aceasta sectiune