0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Papusi Gonflabile • Papusi Sexuale Din Silicon

CE ESTE O PAPUSA GONFLABILA?

Papusile sexuale, denumite si love dolls, au forma umanoida si sunt deseori realizate din TPE (elastomer termoplastic) sau silicon. Papusa este gandita corect din punct de vedere anatomic.
Orificiile sunt realizate cu atentie, de asa natura incat sa aiba un aspect hiper-realistic. Sigur, papusile masculine se bucura de detalii atent realizate pentru placerea femeilor. Datorita tehnologiilor de ultima ora, producatorii pot imita intocmai structura anatomica a corpului, realizand proportiile ideale.

Papusa gonflabila se refera, de cele mai multe ori, la o papusa de dimensiuni reale, dar pot fi denumite astfel si papusile compuse din torso si solduri sau doar solduri si picioare. Cele mai bune dintre papusile sexuale sunt confectionate din TPE medicinal sau silicon, materiale sigure pentru corp si cu o durata de viata indelungata. De asemenea, aceste materiale sunt usor de igienizat si intretinut.

Multe papusi gonflabile au functie de incalizire ce permite corpului sau doar orificiului vaginal sa se incalzeasca pana la temperatura corpului uman. Unele papusi gonflabile au componente mecanice ce le permit sa prinda viata prin miscari autentice ale ochilor, mainilor sau picioarelor.

O papusa sexuala confectionata din TPE este, in general, mai accesibila decat una confectionata din silicon, fiind, totodata, mai flexibila si mai maleabila, permitand, astfel, joaca in mai multe pozitii, cat mai dificile. Cu toate acestea, papusile confectionate din TPE rareori au o functie de incalizire eficienta, intrucat
materialul in sine nu permite retinerea efcicienta a caldurii. Flexibilitatea materialului depinde de amestecul de polimeri folosit de producatori in realizarea papusii. Din acest motiv, iti recomandam alegerea unei papusi sexuale confectionate de un brand consacrat in producerea de astfel de jucarii.

Papusile sexuale confectionate din silicon au, in general, sisteme de incalzire integrate pentru o experienta cat mai apropiata de realitate. Pretul papusilor confectionate din silicon este mai mare decat al celor confectionate din TPE si sunt putin mai rigide. Insa, componentele sexuale – sanii, vaginul sau anusul au un aspect autentic si sunt mult mai placute la atingere. In general, trasaturile faciale sunt mai apropiate de realitate si per total sunt mai frumoase decat cele confectionate din TPE.

CARE ESTE ROLUL UNEI PAPUSI SEXUALE?

De a fi partenera sau partenerul tau sexual
Papusile sexuale nu sunt doar jucarii sexuale super autentice confectionate din silicon. Pentru unele dintre papusile sexuale aflate in prezent pe piata, procesul de productie a inceput in urma cu 5 ani, timpul indelungat de productie fiind dictat de tehnologia si precizia necesare pentru crearea unei experiente cat mai apropiate de interactiunea cu un partener uman. Gura, vaginul si anusul sunt create avand in vedere anatomia feminina, iar unele dintre papusile sexuale sunt realizate folosind inteligenta artificiala de ultima ora, care le permite sa aiba functie de vorbire,
sa reactioneze autentic la atingeri si sa aiba miscari cat mai naturale.

De a te ajuta sa iti explorezi fanteziile si fetisurile
Daca partenerul sau partenera ta de viata nu este interesat de a te ajuta sa explorezi anumite fetisuri sau fantezii pe care le ai, o papusa sexuala este alegerea perfecta. O papusa sexuala va face tot ceea ce iti doresti si vei fi liber sa iti explorezi cele mai ascunse fantezii. In plus, poti alege o papusa sexuala care corespunde intocmai dorintelor tale in termeni de aspect fizic.

De a fi o companie placuta
Datorita tehnologiilor de inteligenta artificiala, o papusa sexuala poate deveni o companie autentica, ce iti poate ameliora senimentele de singuratate. Poti alege personalitatea papusii si o poti customiza asa cum iti place. Una dintre papusile care folosesc programe avansate de invatare, iti poate oferi inclusiv o conexiune emotionala, fiind capabila sa rada la glumele tale, sa isi aminteasca ce iti place si ce iti displace si chiar sa stie atunci cand o atingi. Va invata si va retine ceea ce ii spui, te va asculta intotdeauna, insa nu te va judeca niciodata.

CINE CUMPARA PAPUSI SEXUALE?

Nu exista o categorie bine definita de personae care cumpara papusi sexuale. Absolut oricine poate beneficia in urma conexiunii create cu o papusa sexuala. Papusile sexuale sunt deschise la orice propunere din partea ta si sunt pregatite de distractie, sau orice fel de interactiune iti doresti, atunci cand iti doresti tu.

IMPORTANT: Inainte de achizitionarea unei papusi, incearca un masturbator accesibil la pret.

Nu exista produse in aceasta sectiune