0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Mini Vibratoare Bullet

Mini vibratoare Bullet

Vibratoarele bullet se remarca in categoria vibratoarelor prin designul deoebit de compact, ce le face ideale pentru a te insoti oriunde. Un mini vibrator bullet se remarca si prin intensitatea vibratiilor. Este deja un lucru binecunoscut faptul ca acest tip de vibratoare incorporeaza vibratii deosebit de puternice, in ciuda dimensiunilor sale reduse. 

Ce este un vibrator bullet?

Aceasta jucarie sexuala este un mini vibrator ce are forma de glont - de aici si denumirea de vibrator bullet. Te poti gandi la vibratoarele glont ca la niste rude de dimensiuni mai mici ale vibratoarelor clasice. Acestea nu vor depasi 12 centimetri lungime, iar circumferinta va fi, de asemenea, mica. Fiecare model de vibrator bullet este insotit de functii distincte - unele sunt insotite de mai multe moduri de vibratie, sunt alimentate de motoare mai puternice, in timp ce altele sunt insotite chiar si de aplicatii mobile care iti permit controlul de la distanta. 

Cand poti folosi un vibrator bullet? 

Este numai si numai la latitudinea ta. Datorita dimensiunilor foarte reduse si a aspectului discret, poti ascunde cu cea mai mare usurinta un vibrator bullet in geanta si il poti purta oriunde alaturi de tine. Oricand vrei sa te detensionezi sau sa elimini stresul unei zile aglomerate, vibratorul bullet este cea mai buna alegere. Daca iti place sa te relaxezi in cada, alaturi de lumanarile parfumate si sarurile de baie favorite, poti lua alaturi de tine un bullet waterproof. Un vibrator glont se va dovedi si un aliat exceptional in timpul preludiului. 

Ce tipuri de vibratoare bullet exista?

Cele mai notabile variatii de la clasicele vibratoare bullet sunt cele cu striatii. Aceasta caracteristica iti va oferi un plus de stimulare. Modele care pot fi controlate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi sau aplicatii mobile, pot fi o idee minunata in cuplu. Daca esti in cautarea unui vibrator clitoridian confortabil, sexy si super discret, atunci poti explora si categoria chilotilor vibratori. 

Este vibratorul bullet potrivit pentru mine?

Datorita designului compact, vibratoarele bullet sunt o alegere ideala pentru cei novice. Aspectul sau nu este deloc intimidant si este un sex toy deosebit de accesibil. Aspectul inocent il face o alegere ideala pentru persoanele care nu au mai folosit niciodata o jucarie sexuala. Asadar, daca iti doresti o companie perfecta in calatorii, un mic aliat in viata sexuala de cuplu, sau ceva care sa transforme momentele intime de relaxare in explozii orgasmice, atunci un vibrator bullet este pentru tine. 

Comanda vibratoare din selectia noastra online de vibratoare erotice.