0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Garantii

Garantia Calitatii
Fiecare produs care intra in stocul i-Vibe este insotit de factura. Produsele prezentate pe site-ul i-Vibe.ro sunt atent selectionate pentru a indeplini criteriile de conformitate specificate de producator. Toate produsele sunt sigilate si raman sigilate pana in momentul in care ajung la client. In acest fel ne asiguram ca produsul dumneavoastra indeplineste conditiile de siguranta sanitara. 

De asemenea, toate produsele sunt insotite de specificatiile producatorului, fie intr-un manual emis de producator ce insoteste produsul, fie in cadrul descrierii disponibile pentru fiecare produs comercializat de i-Vibe.ro.

Garantia Confidentialitatii
Garantam livrare discreta 100%. Pentru ambalarea si expedierea coletelor folosim cutii albe de carton pe care le sigilam. Cutiile nu au niciun insemn sau marcaj cu i-Vibe.ro. 

Garantia Returului 
Clientii nostri pot returna coletele in 30 de zile de la data primirii, fara a invoca niciun motiv. Asadar, extindem perioada legala de exercitare a dreptului de retragere de la 14 zile, la 30 de zile. Toate coletele parasesc depozitul nostru in cele mai bune conditii din punct de vedere al ambalarii, insa, in cazul in care, din diverse motive, coletul tau este deteriorat in momentul primirii, vom inlocui produsele afectate sau iti vom inapoia in cont contravaloarea comenzii tale, fara nicio problema! 

Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere
Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres i-Vibe pe e-mail: comenzi@i-vibe.ro, cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.i-Vibe.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, i-Vibe ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, inclusiv cu continut digital, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere
In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la:

  • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  • furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  • Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre i-vibe ar putea prezenta:
  • riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori (de exemplu: produsele de ingrijire, articole de uz intim, inclusiv lenjerie intima sau articole de uz sexual etc). 

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment, aceasta prevedere neaducand atingere mentiunilor anterioare. 

Garantia Integritatii Coletelor

Fiecare colet este ambalat corespunzator, in functie de produsele pe care le contine, astfel incat sa reziste la conditii diverse de transport, depozitare sau tranzit.

Fara Taxe Suplimentare
Nu avem taxe pentru kilograme sau kilometri suplimentari, indiferent de coordonatele geografice ale localitatii tale. Acelasi lucru este valabil si in cazul coletelor voluminoase care nu sunt taxate suplimentar.

Lipsa taxelor si a comisioanelor se aplica si in cazul platilor cu cardul. i-Vibe.ro suporta toate comisioanele bancare aferente acestor plati astfel incat sa nu se perceapa nimic in plus clientilor nostri. Totatul afisat la finalul comenzii este exact suma de bani care se va retrage din contul clientului.

Garantia Fidelizarii
Clientii nostri merita tot ce este mai bun, tocmai de aceea ne place sa ii surprindem cu promotii speciale, oferte exclusive si noutati, dar sa ii si rasplatim pentru comenzile plasate. In acest sens am creat un program de fidelizare prin intermediul caruia acordam puncte bonus la orice comanda, proportional cu valoarea acesteia. 

Garantia Increderii
Site-ul nostru are certificatul SSL care garanteaza criptarea informatiilor si navigarea in siguranta, furtul sau modificarea informatiilor trimise de client fiind astfel imposibile. Prin acest lucru garantam o experienta placuta de navigare, si cel mai important, fara griji.

Garantia Originalitatii
Fiecare produs din cele peste 3000 existente in site este insotit de factura in original si provine fie direct de la producator, fie de la distribuitori autorizati, asigurandu-se astfel originalitatea acestora.

Garantia De Conformitate
SC POEM METAPHORE SRL are obligatia de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare, indiferent de forma in care acesta se incheie (verbal sau scris).

Produsele comercializate pe site-ul www.i-Vibe.ro beneficiaza de garantie potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, daca acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre i-Vibe beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte. 

SC POEM METAPHORE SRL se angajeaza sa acopere garantia de conformitate potrivit legii, in termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedeasca neconformitatea care se considera ca a existat la data cumpararii. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformitatii va trebui dovedita de consumator.

SC POEM METAPHORE SRL garanteaza calitatea produselor comercializate. Clientii care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar in acest sens.

Magazinul i-vibe ofera garantie produselor in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania - Legea 449/2003 cu modificarile si completarile ulterioare. 

Garantia de conformitate 

Daca observi ca produsul cumparat nu functioneaza conform specificatiilor tehnice, poti trimite produsul inapoi, urmand ca acesta sa fie inlocuit, sau suma achitata sa fie returnata in termen de 15 zile lucratoare (rezilierea contracului poate avea loc numai in cazul in care inlocuirea produsului nu este posibila). Acest tip de garantie este valabil timp de 12 luni de la achizitionarea unui produs. Consumatorul NU este îndreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora (art. 14 din Legea nr. 449/2003). [Legestart.ro]

Garantia comerciala

In plus fata de garantia de conformitate, i-vibe ofera garantie comerciala pe o durata de pana la 2 (doi) ani de la achizitionarea unui produs. Garantia comerciala oferita de i-vibe nu va depasi garantia oferita de producator, respectand prevederile legale ale art. 22, alin. 2 din Legea 449/2003 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Produsele comercializate pe site-ul nostru provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori si beneficiaza de garantie nationala. In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) perioada de garantie este de 12 luni pentru produsele de folosinta indelungata si intre 0-12 luni pentru restul.

Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 15 zile.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, software parolat etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitolor componente in timpul functionarii echipamentelor. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Pentru orice produs care nu este conform, clientul are obligata de a sesiza magazinul intr-un termen de maxim 2 luni de la aparitia non-conformitatii. Orice lipsa de conformitate aparuta dupa 6 luni de la achizitionarea produsul va fi demonstrata de client, prezumtia de non-conformitate la momentul livrarii nemaifiind aplicabila in acest caz. 

Responsabilitatile clientului

Conditiile de garantie nu se aplica pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstante cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele:

  • procesului de curatare/ spalare/ intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui produs, indicate conform celor de mai sus;
  • depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate;
  • decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura;
  • reparatii sau modificarii facute de persoane neautorizate;
  • uzurii normale a produsului;
  • utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre consumator, altele decat cele pentru care produsul a fost proiectat.