În perioada 22 aprilie - 05 mai nu se efectuează livrări 

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Formular Retur

PRODUSELE POT FI RETURNATE IN TERMEN DE 30 ZILE CALENDARISTICE DE LA PRIMIREA LOR DOAR DACA SUNT NOI SI CU AMBALAJUL INTACT.

Orice produs din gama produselor intime sau a lenjeriilor intime trebuie sa aiba sigiliul de igiena intact pentru a fi returnat. Conform legislatiei in vigoare, OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. 

Costul de retur este suportat in intregime de client si returul se poate face doar prin firma de Curierat Rapid la sediul nostru fara Cost Ramburs sau plata la Destinatar.

Puteti returna produsele cumparate din magazinul online i-Vibe.ro urmand cei 2 pasi simpli de mai jos (Pasul 1 si Pasul 2).

Pasul 1
Completati corect, pentru a putea fi identificata comanda Dvs.la noi in sistem, formularul de retur alaturat (de mai jos).

Pasul 2
Contactati orice firma de Curierat Rapid doriti Dvs. si trimiteti coletul, ambalat corespunzator intr-o cutie (nu aplicati scotch direct pe cutia produsului), la adresa nostra.

Adresa de retur

Destinatar: Poem Metaphore SRL
Adresa: Str. Horatiu, nr.20, sect.1, Bucuresti, cod postal: 010834
Telefon: 0771.094.718

Atentie! Nu trimiteti produsele cu ramburs suma datorata sau cu plata transportului la destinatar, pentru ca vor fi refuzate.

Informatii cu privire la retur colet

Atentie! Daca in formularul de retur la "Returul banilor" optati pentru "Voucher", la o noua comanda plasata transportul este gratuit doar daca dupa scaderea voucherului valoarea produselor este de minim 199 lei.

Produsele returnate sunt verificate si apoi se face rambursul banilor in contul dvs. in maxim 14 zile de la primirea coletului.

Atentie! Pentru a putea returna suma aferenta retururului catre dumneavoastra, produsul trebuie sa ajunga, inainte de toate, in posesia noastra. Va rugam sa aveti in vedere ca in absenta returului efectiv si receptionarii produsului sigilat, restituirea sumei nu se va putea realiza.

Conditiile de retur de mai sus se aplica doar pentru persoanele fizice NU si pentru persoanele juridice (Firme).

FORMULAR RETUR PRODUSE