0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Despre noi

Mara Marin - Autor i-Vibe.ro

Geneza ideii unui magazin erotic pentru generatii viitoare

Salut! Eu sunt Mara si ma bucur ca ai ajuns in magazinul meu erotic. i-Vibe a luat nastere din dorinta de a crea un mediu placut in care oricine sa dea frau liber fanteziilor, sa isi doreasca sa isi descopere propria sexualitate si pe cea a partenerului si sa indrazneasca sa ceara mai mult de la propriul orgasm.

Am crescut, precum multi din generatia mea, dar si din generatiile anterioare si viitoare, crezand ca masturbarea nu este tocmai cel mai ok lucru, iar sigur, ca jucariile sexuale nu sunt cel mai bun mod in care vrei sa iti exprimi sexualitatea. Atunci cand mi-am permis, mi-am cumparat primele mele jucarii sexuale – eram in facultate. Nu mica mi-a fost suprinderea sa descopar ca am un punct G! Incredibil, asa-i? Crezusem vreo 23 de ani ca eu sunt singura femeie de pe planeta ce nu poate avea orgasm intern si iata-ma! Intr-un final ma integram si eu in lumea femeilor ce pot avea orgasm prin penetrare.

Atunci am inteles, ca atat eu, cat si partenerii mei, aveam mare nevoie sa ne descoperim mai intai de toate pe noi insine pentru a ne putea bucura cu adevarat de orgasmul in doi. Aveam nevoie sa exploram si sa ne intelegem propriul corp si aveam nevoie sa discutam cu partenerul despre minunatele lucruri noi pe care le descopeream.

Am inceput sa observ ca societatea mi-a restrictionat accesul la propria mea placere. M-a facut sa cred ca este o mare rusine sa ma bucur cu adevarat de placerea pe care mi-o poate oferi propriul meu corp si m-a facut sa ma indoiesc de mine si de capacitatea mea de a ma bucura de sex.

Poate aceasta nu este povestea tuturor si ma bucur in fiecare zi alaturi de cei care au indraznit sa exploreze, sa se bucure de propria sexualitate si sa treaca peste fiecare bariera si stereotip impuse de societate.

Ai nevoie de ajutor?

Atat eu, cat si i-Vibe suntem aici din dorinta de a iti oferi o experienta completa, dincolo de simpla achizionare a unui produs pentru placerea sexuala. Am pornit i-Vibe din pasiune si cu dorinta ca fiecare persoana ce ii trece pragul (virtual) sa se bucure de un spatiu sigur, de disponibilitatea consilierii si de cele mai bune recomandari.

Imi poti scrie oricand pe adresa de mail  comenzi@i-vibe.ro, atunci cand iti doresti mai multe informatii despre un produs, atunci cand nu esti sigur(a) ce sa alegi din gama noastra de produse si pentru orice informatii legate de modul de utilizare al jucariilor sexuale, rolul acestora in dezvoltarea propriei sexualitati, dar si rolul lor in viata sexuala de cuplu.

Iti voi recomanda, intotdeauna, cu maxima confidentialitate, cele mai bune produse pentru tine. Imi doresc ca fiecare client ce ajunge la i-Vibe sa plece cu recomandarea celei mai bune jucarii sexuale pentru nevoile sale individuale. Indiferent ca vei alege sa cumperi de la noi sau nu, deciziile tale vor fi informate si vei putea alege produsul care sa raspunda nevoilor tale.

Mi-am petrecut mii de ore cititind despre produsele pe care le avem in magazin erotic, despre anatomia feminine si masculina si despre variatele moduri de stimulare si tehnici de obtinere a unui orgasm. Am citit sute de articole medicale si de specialitate si am experimentat continuu cu propriul meu corp. Mi-ar face placere ca experienta pe care am dobandit-o sa fie impartasita si cu altii, in speranta ca fiecare va reusi sa se bucure de propria sexualitate, sa exploreze si sa indrazneasca sa descopere, dincolo de stereotipurile atat de adanc inradacinate.

i-Vibe nu este perfect, cum nici eu nu sunt. Poate, uneori, chiar micile imperfectiuni ne confirma unicitatea. La i-Vibe nu livram repede (gurile rele zic chiar ca mult prea incet :)), insa iti promit, ca dupa toata priceperea mea, te voi ajuta sa alegi cel mai bun produs, acela de care tu ai nevoie. 

Testimoniale de la voi

Cum functioneaza consilierea? 

  • Scrie-mi pe adresa de e-mail comenzi@i-vibe.ro specificand ca ai dori mai multe informatii despre un produs sau ca ai dori ghidare in alegerea unui produs. 
  • Vom stabili, de comun acord, un moment prielnic pentru tine in care putem discuta la telefon despre ce iti doresti si vom trasa, impreuna, o harta a nevoilor tale. 
  • Daca stii cam ce ti-ai dori, insa nu stii exact ce sa alegi, vom stabili impreuna care sunt cele mai importante criterii pentru tine si iti voi recomanda acele produse care indeplinesc criteriile tale personale. 
  • In urma conversatiei telefonice, voi reveni cu un e-mail cu recomandarile discutate impreuna. 
  • Daca vrei ca discutia sa aiba loc doar in scris, poti mentiona acest lucru in e-mail si vom urma pasii de mai sus in scris. 
  • Fiecare discutie este, de la sine inteles, confidentiala.

Poate o astfel de expunere, in fata unui strain, nu este cel mai la indemana lucru si este perfect normal. Poti sa iti pastrezi anonomitatea complet: nu iti voi cere numele si niciun alt detaliu personal, iar mailul tau nu va fi retinut in nicio baza de date. 

Desigur, daca vei alege, ulterior, sa comanzi un produs de la noi, detaliile tale vor fi inregistrate conform oricarei comenzi cu datele necesare pentru livrare si facturare, insa alegerea ta de a beneficia de consiliere si indrumare nu atrage dupa sine niciun fel de obligatie. 

Date de contact:


POEM METAPHORE S.R.L.


Registrul Comertului: J40/465/2019
Cod fiscal: RO40430821
Str. Aleea Mizil, nr.9, bloc A, et. 3, Ap. 25
Bucuresti, Bucuresti

Telefon: 0771 094 718

Email: comenzi@i-vibe.ro

Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:30
Sambata si duminica inchis