În perioada 22 aprilie - 05 mai nu se efectuează livrări 

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Lubrifiant Cu Aroma

Lubrifiant cu Aroma

Lubrifiantul cu aroma poate fi atat un lubrifiant pe baza de apa, unul pe baza de silicon, sau unul pe baza de ulei. Daca optezi pentru un lubrifiant organic cu arome, acestea vor proveni din surse naturale precum cocosul sau diverse fructe citrice sau de padure. Lubrifiantul cu aroma poate fi ideal in timpul sexului oral - nu pentru ca mirosul nostu natural este gresit in vreun fel, ci pentru ca sunt absolut deliciosi - majoritatea lubrifiantilor cu aroma sunt si comestibili in cantitati mici.

Noile game de lubrifianti cu arome ofera produse create responsabil si care reflecta nevoile si asteptarile persoanelor care isi iubesc corpul si care il trateaza in fiecare zi cu grija maxima. Pentru cei care prefera produsele complet naturale, gama de lubrifianti cu aroma de pe I-vibe.ro este bogata in variante organice sau vegane. Cel mai adesea, lubrifiantii nostri nu contin gluten sau parabeni si au un PH acid de 4.5 pentru a nu destabiliza flora vaginala. 

Care sunt cei mai buni lubrifianti cu aroma? 

Cele mai populare arome de lubrifianti sunt capsune, fructe de padure si cirese. Daca esti aventurx poti incerca variantele cu ciocolata, fructe exotice sau editiile limitate de sezon. Experimenteaza si sigur vei gasi aroma favorita care iti pune simturile in miscare. Multi dintre lubrifiantii nostri cu arome nu contin parfumuri sintetice si iti recomandam sa optezi pentru o varianta imbogatita cu arome naturale. 

Nu exista produse in aceasta sectiune