0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Cleme Sfarcuri | Nipple Clamps

Cleme pentru sfarcuri

Daca adori senzatia de a avea sfarcurile stranse si dezmierdate, sau abia astepti muscaturile incitante ale partenerului, atunci clemele pentru sfarcuri sunt ideale pentru tine. In timp ce pot parea ca niste instrumente de tortura, nimic nu este mai departe de senzatiile pe care ti le ofera. Confectionate din metal, aceste jucarii sexuale sunt gandite in mod expres pentru a provoca placere si pentru a stimula sexual. Utilizate alaturi de un partener, sau in jocurile intime solo, clemele pentru sfarcuri au rolul de a promova eliberarea de endorfine si de a-ti oferi, in schimb, orgasme mai intense.

Din punct de vedere istoric, clemele pentru sfarcuri au fost un instrument pentru generarea unului control placut. Prima insfatisare literara a clemelor pentru sfarcuri era in anul 1790, in controversatul roman Justine al consacratului Marchiz de Sade (Donatien Alphonse Françoise, Comte de Sade). Scrierile sale descriau forme deosebit de intense de cruzime sexuala si, este drept, ca utilizarea initiala a clemelor pentru sfarcuri avea ca rol primar inducerea de durere. 

Insa in prezent, acesta nu mai este cazul. Scopul nostru este sa ne bucuram de propriile corpuri sa sa exploram placerea pe care ne-o pot oferi. Poti alege modele care sunt confortabile, din materiale plusate si care iti permit maximum de confort. Rolul principal al oricariei jucarii sexuale este de a provoca placere, sau de a intensifica placerea pe care o putem obtine pe alte cai, in niciun fel, acestea nu au rolul de a ne face sa ne simtim inconfortabil. 

Nu exista produse in aceasta sectiune