0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Vibratoare Cuplu

Gama de vibratoare pentru cuplu de la iVibe este perfecta, iti place sa le folosesti, sa le dai cadou si recomanzi. Mai multa distractie pentru tine si partenerul tau!

Vibratoare cupluVibratoare cuplu - 1 produse cu pret de la 219,90Lei pana la 219,90Lei

Nu esti sigur/a ce model de stimulare iti doresti? Iti venim in ajutor cu filtrul nostru de produse, gasesti rapid ce cauti dupa culoare, brand, pret. Este rapid, usor de folosit si confortabil, o poti face din confortul propriei case. Ai la dispozitie descrieri ample de produs, fotografii de buna calitate, specificatii tehnice si recenziile altor clienti. Dorinta noastra este de ati prezenta modele noi care apar la cele mai recunoscute branduri, pentru ca tu sa ai acces la cele mai noi jucarii si sa poti alege vibratorul perfect. Jucariile pentru cuplu cu telecomanda wireless, sau smart, controlat prin telefon le gasesti pe site. Pentru experiente cu adevarat savuroase alaturi de partener, sau de o jucarie sexuala alege un lubrifiant pe baza de apa , iar pentru momente delicioase, la propriu, poti alege un lubrifiant cu arome. Vibratoarele pentru cuplui cu moduri diferite de vibratii si design inedit te asteapta sa le descoperi.

De ce merita sa folosesti un vibrator pentru cupluri?

Imbunatatiti-va viata sexuala cu gama noastra de jucarii erotice, perfecte pentru explorarea noilor niveluri de placere in dormitor. Transformati ora de culcare intr-o sesiune picanta, erotica, distractiva si senzationala! Vibratoarele pentru cupluri nu „doar” sporesc foarte mult placerea masturbarii solo si placerea reciproca pentru ambii parteneri.

De asemenea, va pot ajuta sa ...

  • Obtineti orgasme mai puternice in intimitate
  • Faceti un sex mai bun cu partenerul
  • Ajungeti si stimulati toate punctele fierbinti
  • Pentru distractie si placere maxima!
  • Sporiti si optimizati fericirea sexuala

Comandati online un vibrator de la i-Vibe

Fiecare cuplu ar trebui sa aiba in colectia de jucarii sexuale cel putin un vibrator Partner Plus de la Satisfyer, ideal pentru orice moment. Aici la i-Vibe gasiti o gama larga de produse destinate cuplurilor, inclusiv stimulatoare de lux la preturi accesibile. Daca iti doresti un vibrator de la We Vibe, SvakomLelo sau Pretty Love, il avem!

Descopera noul vibrator pe care sa-l aduci in cuplu

Nu esti sigur/a ce model de stimulator iti doresti? Iti venim in ajutor cu filtrul nostru de produse, gasesti rapid ce cauti dupa culoare, brand, pret. Este rapid, usor de folosit si confortabil, o poti face din confortul propriei case. Ai la dispozitie descrieri ample de produs, fotografii de buna calitate, specificatii tehnice si recenziile altor clienti. Dorinta noastra este de ati prezenta modele noi care apar la cele mai recunoscute branduri, pentru ca tu sa ai acces la cele mai noi jucarii si sa poti alege vibratorul perfect. Jucariile pentru cuplu cu telecomanda wireless, sau smart, controlat prin telefon le gasesti pe site. Pentru experiente cu adevarat savuroase alaturi de partener, sau de o jucarie sexuala alege un lubrifiant pe baza de apa , iar pentru momente delicioase, la propriu, poti alege un lubrifiant cu arome. Vibratoarele pentru cuplui cu moduri diferite de vibratii si design inedit te asteapta sa le descoperi.