0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Vibratoare Magic Wand

Vibratoare Magic WandAstazi avem 6 modele de Vibratoare Wand

Preturi de la 64,90Lei la 189,99Lei

Vibratoarele Magic Wand (bagheta) sunt o jucarie excelenta pentru stimularea clitorisului, dar si pentru un masaj complet. Odata ce ai folosit un vibrator wand nu mai poti renunta la placerea oferita de el. Sunt potrivite pentru incepatori, cupluri si placerea intima solo.

Magic Wand sau Cadillacul vibratoarelor. Vibratoarele de tip wand sunt unele dintre cele mai vandute jucarii sexuale in jurul lumii. Cu un vibrator Wand te vei bucura de cele mai intense senzatii si de vibratii de o intensitate uimitoare. In plus, noul tau vibrator va fi un aparat de masaj extraordinar!

Un vibrator wand este o jucarie sexuala si un aparat de masaj intr-un singur produs. Aceste vibratoare mai sunt denumite si Magic Wands, generic. Magic Wand-ul original a fost produs de Hitachi in urma cu 40 de ani. Avea rolul de a oferi un masaj profund cu scopul de a detensiona musculatura, insa, curand, femeile i-au gasit o cu totul si cu totul alta intrebuintare. 

In ziua de astazi vibratoarele wand sunt gandite special pentru a stimula zona genitala. Exista atat versiuni voluminoase, insa si unele mai compacte. Poti alege intre un vibrator wand fara fir si unul cu alimentare directa de la o sursa de curent. 

Marele avantaj al vibratoarelor Wand este ca pot oferi orgasme chiar si femeilor care au dificultati in atingerea climaxului. Pentru orice femeie, un Magic Wand va oferi un orgasm exploziv intr-un timp record, datorita intensitatii vibratiilor. 

 • Un vibrator wand este o jucarie sexuala si un aparat de masaj 
 • Are aspectul unui microfon - cu un capat sferic si un maner lung
 • Vibratoarele wand sunt disponibile in dimensiuni mari, compacte si mini
 • Pe langa versiunile clasice cu alimentare prin cablu, exista si wanduri fara fir
 • Datorita vibratiilor intense, chiar si femeile care au dificultati in atingerea climaxului vor avea orgasm cu ajutorul unui Magic Wand. 

Diferenta dintre un vibrator Wand si un vibrator clasic

Un vibrator clasic este potrivit atat pentru stimularea clitoridiana, cat si pentru stimulare interna. In schimb, un vibrator wand este gandit in mod specific pentru stimularea clitoridiana. Cu toate acestea, in prezent, poti gasi atasamente variate pentru Le Wand, Europe Magic Wand sau Doxy ce iti permit sa iti incanti punctul G cu vibratiile intense. 

Alegerea unui vibrator wand potrivit nevoilor tale

Inainte de a achizitiona un Magic Wand, este intelept sa ai in vedere cateva lucruri. Iti poti pune urmatoarele intrebari: 

 • Cum as vrea sa folosesc vibratorul?
 • Este important sa fie fir, spre exemplu pentru ca ti-ar placea sa il iei cu tine in calatorii, sau preferi un wand cu fir? 
 • In cazul unui wand fara fir: iti doresti unul care foloseste baterii, sau unul reincarcabil prin cablu USB?
 • Iti doresti un vibrator wand doar pentru stimulare externa sau ti-ar placea sa aiba si atasamente pentru stimularea punctului G?
 • Este important sa fie waterproof? 
 • Cate moduri de vibratie iti doresti? Este importanta varietatea pentru tine?
 • Ce dimensiune preferi?

In baza raspunsurilor la aceste intrebari, poti determina ce aspecte sunt importante pentru tine. Spre exemplu, urmeaza sa iei vibratorul wand cu tine in calatorii si ti-ar placea sa il folosesti in cada? Atunci cel mai bine este sa iti indrepti atentia catre un model reincarcabil, compact si waterproof. Daca vrei sa il folosesti doar acasa, atunci un model cu fir poate fi mai potrivit, intrucat si incorporeaza substantial mai multa putere decat unul reincarcabil.

26899 Lei 18999 Lei
In stoc