0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Cum Platesc

1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului 

  • Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 

Imagine Explicativa - Metode de plata la alegere

2. Plata online cu cardul prin MobilPay

  • Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Netopia mobilPay. Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului
Imagine - Buton Finalizeaza comanda

veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor POEM METAPHORE SRL sau oricaror altor persoane neautorizate.

Imagine Explicativa - Metode de plata cu cardul
Imagine Explicativa - procesatorul de plati online Netopia

3. Plata in avans prin OP 

  • In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune, iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului. 
Imagine Explicativa - Metoda de plata prin ordin de plata