În perioada 22 aprilie - 05 mai nu se efectuează livrări 

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Lubrifiant Pe Baza De Silicon

Lubrifiant pe baza de Silicon 

Lubrifiantul pe baza de silicon este unul dintre cele mai sigure tipuri de lubrifiant, intrucat contine un singur ingredient: siliconul. Din nefericire, acest tip de lubrifiant nu este compatibil cu jucariile sexuale confectionate din silicon. Lubrifiantii pe baza de silicon sunt intotdeauna compatibili cu prezervativele confectionate din latex, asadar ii poti folosi fara grija in timpul sexului alaturi de partener. 

Care sunt avantajele unui lubrifiant pe baza de silicon? 

Dincolo de confortul sporit pe care il confera in timpul sexului, un lubrifiant intim pe baza de silicon vine cu o serie de avantaje fata de lubrifiantii pe baza de apa sau de ulei, dar si cu dezavantaje. 

  • Lubrifiantii pe baza de silicon au o vascozitate mai mare si o buna anduranta in timp. Acest lucru ii face ideali pentru sexul anal, dar si pentru sexul vaginal. 
  • Nu te vei pierde in cercetarea ingredientelor atunci cand alegi un lubrifiant pe baza de silicon. Sunt vegani si nu contin decat un singur ingredient: siliconul. 
  • Spre deosebire de lubrfiantii pe baza de ulei, acest tip de lubrifiant poate fi folosit in siguranta alaturi de prezervativele confectionate din latex si este putin probabil sa iti provoace o destabilizare a PH-ului vaginal. 
  • Lubrifiantii pe baza de silicon NU pot fi utilizati alaturi de jucariile sexuale confectionate din silicon. 
8990 Lei 5990 Lei
In stoc

Performanta mai mare cu gama de lubrifianti pe baza de silicon

Gama noastra de lubrifianti pe baza de silicon ofera mai multa placere in timpul sexului si te ajuta sa te bucuri de fiecare atingere. Toti lubrifiantii pe baza de silicon pe care ii vei gasi pe i-Vibe.ro sunt siguri pentru corp. Lubrifiantii nostri nu contin grasimi animale.