0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Irigator anal • Produse Pentru Igiena Anala

Irigatoare anale si vaginale

Igiena este prioritara in jocul sexual anal, asa ca ti-am pregatit tot ce ai nevoie - set irigator anal cu instructiuni, dus anal cu cap ergonomic, reutilizabile si usor de intretinut.

Irigatoare anale simple, automate, unisex

Comanda online un irigator intim anal pentru a te simti cat mai bine atunci cand faci sex. Optiunile includ modele usor de folosit pentru igiena intima anala pre si post, precum si lubrifianti speciali pentru sex anal. Produsele noastre sunt concepute pentru a va bucura la maximum de aceasta zona delicata si pentru o viata sexuala perfecta.

Cum te pregatesti pentru sex anal?

Sexul anal cunoaste un adevarat apogeu. Niciodata in istoria recenta nu s-a mai vorbit atat de deschis si in mod activ despre penetrarea anala. Cu toate acestea, exista multe informatii eronate, stimgmat si prime experiente nefercite care ne fac sa evitam penetrarea anala. 

Adevarul este ca penetrarea anala este o optiune complet diferita pentru placere si poate oferi senzatii absolut dementiale. Cheia placerii prin penetrarea anala este educatia. Nu este fizica cuantica, insa necesita ceva pregatire si cunostinte.

Anal douche

Fiecare irigator este gandit pana in cel mai mic detaliu sa fie usor de folosit si extrem de eficient. Igiena intima te ajuta si iti asigura o curatare vaginala si anala si previn situatiile neplacute. Poti alege irigatorul unisex automat, sau unul simplu cu capete interschimbabile, de buna calitate pe care il poti lua oriunde.     

Comanda online un dus anal sau un irigator intim profesional

Cauti un dus anal pre- si post- sex anal? Gama noastra de produse este conceputa sa iti ofere tot ce ai nevoie pentru ca sexul anal sa fie cat mai placut. Aici poti alege un irigator anal usor de utilizat, dar si aplicator de lubrifiant anal recomandat pentru sexul anal. Daca esti incepator incearca irigatorul anal de la b-Vibe care este accesibil la pret si usor de folosit.

  • — Informatii despre pagina