În perioada 22 aprilie - 05 mai nu se efectuează livrări 

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Butt Plug Anal - Buttplug din Sticla, Silicon, Metal

Plug Anal

Comanda online pe i-Vibe un butt plug pentru un sex anal fantastic. Alege dintr-o selectie de produse de top plug-ul anal perfect. Simple, unisex, cu bijuterii, bunny tail, mini, mediu sau mare, pe toate le gasesti aici. Sexul anal este sexy, este genial, alege un dop anal din silicon cu vibratii perfect pentru o placere exploziva si diversa.

ButtPlugButt plugs clasic sau cu vibratie

Un butt plug este perfect pentru barbatii si femeile care doresc sa incerce stimularea anala. Un butt plug este realizat dintr-un material moale, neted si are un ax ingust cu o baza larga. Foloseste un dop anal in combinatie cu un lubrifiant anal relaxant si experimenteaza senzatii erotice complet noi!

Regiunea anala si anusul sunt zone deosebit de bogat vascularizate si cu foarte multe terminatii nervoase. Din acest motiv, stimularea corecta a anusului este incredibil de placuta si foarte multe persoane se bucura de orgasme intense in timpul stimularii anale. Buttplug-ul este unul dintre cele mai bune accesorii cu care poti incepe explorarea anala.

Anal Plug

Alegeti sa folositi un buttplug pentru a va imbunatati orgasmele in timplul actului sexual cu partenerul sau solo. Disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, forme si materiale, buttplug-urile ofera barbatilor si femeilor senzatii fantastice. Din silicon, sticla, metal, simple sau cu vibratii, toate iti vor oferii o placere suplimentara si un sex mai bun.