0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Lubrifiant Pe Baza De Apa

Alege un lubrifiant organic pe baza de apa

Lubrifiantul intim pe baza de apa este un produs ideal pentru un plus de confort in timpul sexului. Acesta este ideal pentru utilizarea alaturi de jucariile sexuale confectionate din silicon. La i-Vibe gasesti lubrifianti pe baza de apa de cea mai buna calitate, cu un PH echilibrat de 4.5, ideal pentru mentinerea sanatatii vaginale. Alegand un lubrifiant intim pe baza de apa organic de cea mai buna calitate, te asiguri ca pielea ta ramane hidratata si flora vaginala sanatoasa.

Lubrifiantii pe baza de apa, sunt siguri, nu dauneaza pielii si au un PH optim pentru uz vaginal. Lubrifiantul organic pe baza de apa este o alegere ideala daca folosesti jucarii sexuale si este compatibil cu prezervativele. In timp ce iti va intensifica fiecare senzatie, pas cu pas, lubrfiantul te va ajuta sa transformi fiecare moment intim intr-unul exploziv cu ajutorul efectului de alunecare. Descopera intreaga gama de produse intime la i-Vibe.ro.

Gel lubrifiant intim pe baza de apa

In timp ce iti vor transforma atingerile in cele mai vibrante mangaieri, momentele intime vor deveni mai incitante ca oricand. Lubrifiantii pot fi erorii celor mai placute momente de preludiu, celor mai incitante sesiuni de masaj. Lubrifiantii rezolva problema uscaciunii vaginale si transforma sexul in cel mai exuberant moment pe care l-ai avut pana acum. Datorita excitarii, mucoasa vaginala se lubrifiaza, permitand ca sexul pentrativ sa fie o experienta placuta. Uneori, lubrifierea naturala nu este suficienta, iar atunci lubrfiantul este cel care ne permite sa ne bucuram de sex la maximum. 

Pentru sex perfect: foloseste lubrifiant intim

Gelurile lubrifiante te vor incanta cu o hidratare intensa, sigura pentru sanatate si eficienta. Gelurile lubrifiante de de la i-Vibe pot fi aplicate direct pe penis, vulva, anus sau pot fi utilizate alaturi de jucariile sexuale, transformand fiecare experienta intima intr-una confortabila in care te poti bucura cu adevarat de placere. 

Performanta mai mare cu gama de lubrifianti pe baza de apa

Gama noastra de lubrifianti ofera mai multa placere in timpul sexului si te ajuta sa te bucuri de fiecare atingere, in timp ce elimina problema uscaciunii vaginale. Toti lubrifiantii pe baza de apa pe care ii vei gasi pe i-Vibe.ro sunt siguri pentru corp si sunt realizati din produse naturale. Lubrifiantii nostri nu contin grasimi animale.