Livrare gratuita de la 179 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Politica GDPR

Nota de informare privind prelucrarea datelor personale - I-VIBE.ro

Documentul de mai jos este o informare despre modul in care folosim datele tale si contine explicatii cu referire la ce date folosim, in ce scopuri si pentru cata vreme, cine are acces la ele si care sunt drepturile tale in privinta datelor prelucrate.

Cine este compania care administreaza I-VIBE.ro?
 
SC POEM METAPHORE SRL (denumita in continuare “i-Vibe.ro”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J40/465/2019, cod fiscal RO40430821, telefon 0771.094.718, email contact@i-vibe.ro.
 
i-Vibe.ro este un magazin online. Pentru a putea sa ne indeplinim acest scop, intram in contact cu vizitatorii nostri care doresc, la initiativa lor, sa realizeze comenzi. Ulterior prelucram datele in vederea livrarii comenzilor inregistrate pe site. De asemenea, realizam campanii de marketing / promovare pentru atragerea de cumparatori pentru diverse produse si alte operatiuni de prelucrare de date personale pe care le explicam mai jos.
 
Documentul de mai jos este, deci, foarte important, pentru ca el explica de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Te rugam sa il citesti cu atentie, pentru ca ne-am straduit sa explicam aici o serie de principii si concepte utile atat in interactiunea cu siteul nostru, cat si in interactiunea cu mediul online, in general.
 
Iti vom povesti mai jos, de asemenea, ce drepturi ai in legatura cu datele personale pe care ti le prelucram, precum si ce actiuni poti intreprinde pentru a intelege si controla mai bine volumul de date personale care iti este prelucrat in mediul online.

Informatii de contact
 
Te rugam sa ne adresezi intrebarile tale cu privire la obiectul protectiei datelor si orice solicitari in exercitarea drepturilor tale legale la urmatoarele date de contact:
 
Email: contact@i-vibe.ro
Telefon: 0771.094.718
Website: i-vibe.ro
Adresa sediu: Str. Aleea Mizil Nr. 9, Bl. 9, Sc. A, Bucuresti, Cod 032346
 
 Ce sunt datele cu caracter personal?
 
Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu exista o lista a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor sa realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv ca o data poate deveni intr-un anumit context data cu caracter personal, iar in alt context sa fie pur si simplu o informatie fara valoare de data cu caracter personal.
Iata cateva exemple de date cu caracter personal:

  • numele;
  • domiciliul sau resedinta cuiva;
  • o adresa de e-mail (inclusiv adresele de tipul andrei.popescu@firma.ro);
  • numarul de buletin, pasaport sau carte de identitate;
  • date privind locatia (de exemplu, functia de date privind locatia disponibila pe un telefon mobil)*;
  • un IP;
  • un cookie ID;
  • silueta cuiva din inregistrarile CCTV;
  • un numar de inmatriculare al unei masini;

Dupa cum se vede, definitia datelor cu caracter personal mai contine cateva elemente importante:
 
Datele personale vizeaza informatii privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distinctia e importanta pentru ca, spre exemplu, numarul de inregistrare de la Registrul Comertului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci cand o adresa de e-mail ori un numar de telefon vizeaza in mod clar o persoana juridica (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.

Nu conteaza daca prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), daca aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidenta a datelor. Singurul lucru important e ca vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date. 
Mai multe informatii pentru intelegerea a ce sunt datele cu caracter personal se pot obtine citind Opinia nr. 4 din 2007 privind conceptul de date cu caracter personal, emis de Grupul de Lucru Articol 29. 
Simplificand definitia de mai sus, am putea concluziona ca datele personale inseamna date care se refera la o persoana in viata care poate fi identificata folosind aceste date sau pornind de la aceste date si folosind informatii suplimentare care sunt sau pot intra in posesia operatorului de date.
 
Informatiile pe care le colectam
 
i-Vibe.ro colecteaza datele personale in doua modalitati importante:
 
Informatie furnizata direct de tine, prin intermediul formularelor i-Vibe.ro (spre exemplu, ca urmare a inregistrarii ca membru al comunitatii i-Vibe.ro, ca urmare a solicitarii unui serviciu i-Vibe.ro, ca urmare a comenzilor plasate pe site ori ca urmare a abonarii la newsletterele i-Vibe.ro).
Informatii pe care le obtinem atunci cand ne folosesti serviciile (spre exemplu, prelucram istoricul interactiunilor tale cu newsletterele noastre pentru a putea intelege si limita newsletterele la cele care te intereseaza, istoricul comenzilor tale etc). 
 
 Date furnizate de tine, in mod direct
 
i-Vibe.ro utilizeaza formulare prin care iti poti face cont, poti comanda, poti lasa review-uri ori te poti inregistra la newsletterele informativei-Vibe.ro. Aceste formulare includ campuri precum numele, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de livrare a unor produse, detaliile de facturare, etc.
Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra produsele si serviciile pe care ai ales sa le primesti (produsul comandat, newslettere etc.). Baza legala pentru aceasta prelucrare este intrarea si executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii) sau consimtamantul tau, daca vorbim despre efectuarea de comunicari comerciale catre tine, fara sa fie vorba despre produse si servicii similare pe care le-ai achizitionat deja de la noi, unde suntem indreptatiti sa iti trimitem comunicari comerciale (dar vom continua, in permanenta, sa-ti oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicari).

Ar putea fi necesar uneori sa solicitam, de asemenea, informatii fiscale suplimentare, in cazul in care suntem obligati prin lege sa depunem declaratii fiscale in legatura cu produsele si serviciile comandate de tine. In acel caz, ne vom referi la adresa ta (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obliga sa le colectam si prelucram in legatura cu tranzactia in cauza. In aceasta situatie, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligatia de a ne conforma cu prevederile din legislatie.
Nu iti  folosim datele pentru a trimite comunicari de marketing decat daca optezi in mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar si in astfel de cazuri, te asiguram ca ai o optiune usor de folosit pentru a te dezabona (retragere consimtamantul) in orice moment, fie in comunicarea insasi, fie contactand-ne prin email sau telefon.
i-Vibe.ro ofera, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate in baza interesului nostru legitim de a raspunde solicitarii tale si / sau de a pastra o evidenta a reclamatiei tale, a solicitarii de consultanta si a altora similare. Aceste date sunt stocate timp de 5 ani.
 
Utilizarea siteului i-Vibe.ro
 
i-Vibe.ro colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generala de unde accesezi siteul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. In plus, colecteaza si un istoric al paginilor pe care le accesezi.
Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile siteului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre. 
De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele vizitatorilor i-Vibe.ro. i-Vibe.ro foloseste, de asemenea, cookie-uri, despre care puteti citi in sectiunea de mai jos.
 
Cookieuri si alte tehnologii similare

La inceputurile internetului, siteurile nu aveau memorie. Asa se face ca, in primele variante de siteuri, nu era posibila autentificarea vizitatorilor si nici utilizarea unor ajutoare precum cosurile de cumparaturi, in cazul magazinelor online sau a altor mecanisme care ajuta utilizatorul si siteul sa se recunoasca si la alte vizite.
Cookie-urile au fost inventate tocmai pentru a remedia aceasta problema. Ele sunt mici fisiere text, plasate pe terminalul unui vizitator, care joaca rolul de memorie a siteului. Ori de cate ori omul in cauza acceseaza un anumit site, acesta poate scrie sau citi in cookie-ul pe care l-a plasat pe terminal tot felul de informatii pe care vizitatorul le-a transmis, deja, catre website, direct sau indirect. Ulterior, de aici s-au dezvoltat si alte tehnologii care vizeaza acelasi tip de scop. Am incercat sa descriem fiecare astfel de tehnologie mai jos.

Cookie-urile sunt fisiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile cand accesati site-uri web. Cookie-urile "directe" sunt stabilite de domeniile pe care le vizitati in acel moment (ex. i-Vibe.ro). Cookie-urile "terte" sunt stabilite de alte domenii decat cele ale site-urilor pe care le vizitati (ex. alte domenii decat i-Vibe.ro).
Codul de publicitate mobila este un identificator unic (ID) stabilit de sistemul de operare al dispozitivului dvs. mobil. Acest ID ajuta aplicatiile pe care le instalati pe dispozitiv si care pot contine reclame sa va recunoasca. Majoritatea dispozitivelor permit aplicatiilor sa acceseze in mod prestabilit ID-ul de publicitate mobil. Cu toate acestea, puteti modifica setarile dispozitivului pentru a impiedica dispozitivul sa partajeze acest cod cu diverse aplicatii. Verificati sectiunea "Ajutor" pentru sistemele de operare pentru a afla mai multe despre gestionarea ID-urilor de publicitate mobila. Pe Android, Publicitate inseamna ID-ul de publicitate Android, pe dispozitive iOS inseamna ID-ul pentru agentul de publicitate (IDFA).
 
Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse intr-una dintre categoriile de mai jos:
 
(a) Strict Necesare: aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre tine. Fara ele, websiteul nu poate functiona ori livra serviciile furnizate (autentificare, cos de cumparaturi etc).
 
(b) Performanta: aceste cookie-uri colecteaza informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metoda de conectare intre pagini este cea mai eficienta si daca utilizatorii intampina mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit sa oferim o experienta de inalta calitate vizitatorilor nostri, precum si sa masuram audienta paginilor i-Vibe.ro. Informatiile colectate de aceste cookie-uri nu identifica utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la imbunatatirea functionarii site-ului nostru. 
Acest website utilizeaza Google Analytics, un program de analiza a traficului de internet furnizat de Google, Inc. ("Google"). Google Analytics utilizeaza cookie-uri pentru a ajutai-Vibe.ro sa analizeze modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul. Informatiile generate de cookie despre utilizarea i-Vibe.ro (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise si stocate de Google. 
Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre tine a i-Vibe.ro, al compilarii rapoartelor privind activitatea site-ului si in furnizarea altor servicii legate de activitatea i-Vibe.ro. Google poate, de asemenea, sa transmita aceste informatii unor terte parti, in cazul in care acest lucru este cerut prin lege sau in cazul in care aceste terte parti sunt imputerniciti care prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs. Cu toate acestea, retineti ca, daca faceti acest lucru, este posibil sa nu puteti utiliza intreaga functionalitate a acestui site web.
 
i-Vibe.ro a activat functia de anonimizare a IP-urilor dumneavoastra, pentru ca sa nu poata fi utilizate de Google in alt scop decat cel necesar pentru analiza traficului i-Vibe.ro.
 
(c) Functionale:  aceste cookie-uri tin minte alegerile pe care le faci, pentru a imbunatati experienta ta.
 
d) Cookie-urile de directionare si de publicitate:  aceste cookie-uri colecteaza informatii despre obiceiurile tale de navigare pentru a face publicitatea relevanta pentru tine si interesele tale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numarul vizualizari ale unei reclama, precum si pentru a ajuta la masurarea eficacitatii campaniilor publicitare.

Ce Cookie-uri se folosesc? 

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  
Cookie-urile folosite de i-Vibe.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Mailchimp, Doubleclick, Hotjar. 
Tertii care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-uli-Vibe.ro sunt:; companiile de livrare:  Urgent-Cargus si Velo Curier; serviciile de email marketing:  Mailchimp; procesatorii de plati online (MobiPay).
 
 Optiunile tale privind cookie-urile
 
Poti ajusta setarile de confidentialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta grav experienta ta de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea sa nu functioneze corect. Browserul iti poate permite sa stergi toate modulele cookie la inchiderea browserului. Aceasta optiune, totusi, duce la stergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferintele si setarile tale personalizate pe site-urile pe care le vizitezi in mod regulat. Cu toate acestea, este posibil sa pastrezi modulele cookie dorite, intrucat browserul dvs. Iti poate permite sa specifici site-urile care sunt intotdeauna sau niciodata autorizate sa utilizeze modulele cookie.
Mai multe detalii despre modul de stergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor in diferite browsere de internet pot fi gasite accesand linkurile de mai jos:
 
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
 
Pentru a opta sa nu mai fii urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi:
 
Google Analytics Opt-out Browser Add-on
 
IAB a construit urmatorul site web pentru a oferi informatii specifice cu privire la problemele de confidentialitate legate de publicitatea pe internet:http://www.youronlinechoices.c...

Informatii complete despre modul in care organizatiile utilizeaza modulele cookie sunt disponibile la adresa: www.allaboutcookies.org
 
Catre cine transferam aceste informatii
 
Vom dezvalui datele tale personale numai pentru scopurile si pentru acele terte parti enumerate mai jos. Vom lua masurile adecvate pentru a te asigura ca datele personale sunt prelucrate, securizate si transferate in conformitate cu legislatia in vigoare.
 
Divulgarea catre companiile din grupul i-Vibe.ro
 
Informatiile tale personale pot fi comunicate oricarei companii care face parte din grupul nostru, in cazul in care consideram ca este in interesul nostru legitim sa o faca in scopuri administrative interne (de exemplu, CRM) sau pentru auditarea si monitorizarea proceselor noastre interne.
Putem, de asemenea, sa transferam informatiile tale personale cu companiile din grupul nostru, care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informatiei. Accesul la informatiile tale personale este limitat la acei angajati care trebuie sa cunoasca informatiile personale si pot include angajatii din departamentele de marketing, tehnologia informatiei si de securitate.
 
Divulgarea catre terti
 
Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoastere, catre urmatoarele categorii de terti:
 
(a) companiile care ne furnizeaza produse si servicii (imputerniciti), cum ar fi: Google Adwords, Google Analytics, Facebook, , Mailchimp, Omniconvert, 
(i) agentiile media, cum ar fi cele care organizeaza campanii promotionale si cele care administreaza site-ul i-Vibe.ro;
(ii) servicii de market research: analiza, publicitate, strict pentru nevoile i-Vibe.ro; 
(iv) furnizorii si suportul sistemelor tehnologiei informatiei, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicatii, serviciile de back-up si recuperare in caz de catastrofe si serviciile de securitate cibernetica.
(b) companiile implicate in functionarea site-ului nostru web, in cazul in care nu ne ofera un serviciu.
(c) alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire.
 
De asemenea, vom dezvalui datele tale personale unor terte parti:
 
Daca ne dai consimtamantul tau pentru aceasta dezvaluire;
Catre persoane care demonstreaza ca actioneaza legal in numele tau;
Acolo unde este in interesul legitim al i-Vibe.ro sa administreze, sa creasca si sa isi dezvolte afacerea:
Daca vindem afacerea sau parti din aceasta, am putea dezvalui datele tale personale catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii.
Daca i-Vibe.ro ori o parte substantiala a bunurilor sale sunt achizitionate de o terta parte, caz in care datele cu caracter personal prelucrate de i-Vibe.ro vor face parte din proprietatile transferate.
Daca suntem obligati prin lege sa dezvaluim un anumit tip de informatie, in cazul unor solicitari legale a functionarilor guvernamentali, ori in situatia in care suntem obligati sa respectam cerintele de securitate nationala sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegala.
(e) pentru a raspunde oricaror reclamatii, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui tert, pentru a proteja siguranta oricarei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegala; sau
(f) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta i-Vibe.ro, angajatilor nostri, clientilor, furnizorilor sau altor persoane.
  
Unii dintre acesti destinatari (inclusiv afiliatii nostri) pot folosi datele tale in tari care nu fac parte din Spatiul Economic European. Consultati dedicata de mai jos pentru mai multe detalii despre acest aspect.
 
Restrictii cu privire la utilizarea informatiilor de catre terti
Orice terte parti catre care dezvaluim informatiile tale personale in conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege si prin contract) in capacitatea lor de a utiliza informatiile dvs. Personale doar in scopurile specific identificate de noi. Vom asigura intotdeauna ca orice terte parti catre care dezvaluim informatiile tale personale sunt supuse obligatiilor de confidentialitate si de securitate in conformitate cu contractele semnate cu ei si cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea indoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand dezvaluirea nu este decizia noastra.
Cu exceptia situatiilor detaliate in mod expres mai sus, niciodata nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom inchiria informatiile tale personale unei terte parti fara a te notifica si, daca este cazul, fara a obtine consimtamantul tau.

Transfer de informatii in afara Uniunii Europene
 
Informatiile personale pot fi prelucrate de catre personalul nostru care opereaza in afara SEE, alti membri ai grupului nostru sau ai unor operatori terti de date pentru scopurile mentionate mai sus.
Daca furnizam orice informatii cu caracter personal despre tine unor astfel de entitati aflate in afara SEE, vom lua masurile adecvate pentru a ne asigura ca destinatarul iti protejeaza in mod corespunzator informatiile personale, in conformitate cu aceasta nota de informare. Aceste masuri includ:
 
- in cazul furnizorilor de servicii cu sediul in SUA, incheierea cu acestia a unor acorduri contractuale standard aprobate de Comisia Europeana sau asigurarea ca acestia s-au inscris in programul Privacy Shield (a se vedea mai departe https://www.privacyshield.gov/welcome); sau 
- in cazul furnizorilor de servicii cu sediul in alte tari din afara SEE (inclusiv Japonia), incheierea de acorduri contractuale standard ale Comisiei Europene cu acestia.

 
Mai multe detalii despre pasii pe care ii luam pentru a-ti proteja informatiile personale in aceste cazuri sunt disponibile la noi, la cerere, contactand-ne (vezi sectiunea 9 de mai jos) in orice moment.
 
 Ce drepturi ai, ca utilizator al i-Vibe.ro?
 
Regulamentul recunoaste persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat sa se asigure de respectarea lor):
 
Dreptul la informare - art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date - art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.

Dreptul la stergerea datelor - art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal te privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor - art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
Dreptul la restrictionarea datelor - art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheata” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.

Dreptul la portabilitatea datelor - art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator..

Dreptul la opozitie - art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care iti poti exercita acest drept, trebuie mentionat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la i-Vibe.ro (indiferent ca vorbim despre newsletttere care ofera doar informare sau newslettere care promoveaza servicii sau produse i-Vibe.ro) vei avea intotdeauna posibilitatea sa te dezabonezi. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea ta cu i-Vibe.ro sa existe doar cata vreme ti-o doresti.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. i-Vibe.ro nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, te vom anunta si vom modifica prezenta nota de informare.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.