0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Cum cumpar

Pentru a alege produsele dorite, navigheaza pe site cu ajutorul meniurilor principale sau folosind campul de cautare.

Imagine Meniu si Categorii de Produse

 Daca vrei sa achizitionezi un produs, adauga-l in cosul de cumparaturi prin apasarea urmatorului buton:

Butonul de adauga in cos

Poti folosi filtrele sa alegi dupa culoare, pret, brand sau dimensiune.

Filtru produse in categorie
Dupa ce adaugi produsul in cos, ai 2 optiuni: sa continui cumparaturile sau sa mergi direct la cosul de cumparaturi pentru a finaliza comanda:

Imagine Explicativa - Produs adaugat in cosul de cumparaturi

Daca doresti sa finalizezi comanda, dupa apasarea butonului “mergi la cosul de cumparaturi” vei fi directionat catre pagina aferenta unde ai posibilitatea sa vizualizezi lista completa cu produsele alese, sa modifici cantitatea sau sa renuntati la unul sau mai multe produse.

De asemenea, in aceasta pagina poti folosi un voucher cadou (cod de reducere primit de la i-vibe.ro), punctele de fidelitate acumulate.

Imagine explicativa - Continutul cosului de cumparaturi

Pasul urmator presupune completarea campurilor cu datele personale (persoana fizica sau persoana juridica) si selectarea modalitatii de plata.

Imagine Explicativa - Produs adaugat in cosul de cumparaturi

Dupa completarea campurilor necesare, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii de utilizare si Conditiile site-ului i-vibe.ro. Acest lucru este obligatoriu si necesar pentru a putea finaliza cu succes comanda.

De asemenea, daca bifezi ca esti de acord cu abonarea la Newsletterul I-Vibe, te vom anunta periodic vizavi de noutatile si promotiile curente:

Imagine Explicativa - Politica GDPR