0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Informatii despre livrare

Shop sex cu livrare 100% discreta in termen de 2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile Peste 199 Lei
Iti livram produsele discret, in cutii fara nicio inscriptie

Livrare discreta - colet discret

Expedierea comenzilor dumneavoastra se face prin intermediul CARGUS Curier Rapid.

Livrare nationala

Taxa de transport:

  • GRATUIT (pentru comenzi a caror valoare este de minim 199 ron)
  • 17 RON (pentru comenzi cu o valoare mai mica de 199 ron)

Taxa pentru livrarile prin curier rapid Urgent-Cargus este de 17 RON catre orice localitate din Romania pentru comenzi mai mici de 199 RON. Taxa este unica indiferent de greutatea coletului sau destinatia acestuia. i-Vibe.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Comenzile cu o valoare mai mare de 199 RON beneficiaza de transport GRATUIT.

Durata livrarii

  • 2-5 zile lucratoare oriunde in Romania pentru toate comenzile.

Timpul de livrare este calculat de la momentul preluarii comenzii si nu din momentul plasarii comenzii. In general, comenzile sunt preluate in aceeasi zi in care sunt plasate, insa preluarea poate avea loc in urmatoarea zi lucratoare in perioadele in care volumul comenzilor este mai mare decat cel uzual (Black Friday, Craciun etc.). 

Livrarea prin S.C. CARGUS S.R.L, in continuare « CARGUS »

In momentul livrarii, livrarea se face de catre prepusul CARGUS Cumparatorului sau destinatarului Comenzii, iar acesta din urma semneaza o confirmare de primire. Aceasta confirmare de primire face dovada livrarii de catre i-Vibe.ro si a primirii de catre Cumparator sau destinatarul Comenzii a produselor comandate.
Insasi livrarea coletului nu poate fi contestata daca respectivul colet apare sa fi fost livrat, sistemul informatic (print screen) al transportatorului facand dovada acestui fapt.
Prin agrearea Termenilor si Conditiilor de Vanzare, Cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca, in cazul in care Cumparatorul insusi sau destinatarul livrarii nu este prezent la adresa indicata pentru livrare, sa remita coletul catre oricare dintre persoanele aflate in incaperile acestuia.
Costul livrarii este de 17 (saptesprezece) lei pentru comenzi de pana la 199 (osutanouazecisinoua) lei cu plata ramburs. In cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 199 (osutanouazecisinoua) lei, Cumparatorul beneficiaza de livrare gratuita.

In cazul platii prin intermediul unui card bancar acceptat de sex shop i-Vibe.ro, efectuata in momentul plasarii Comenzii online de catre Cumparator, Cumparatorul beneficiaza de livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei. In cazul livrarilor prin CARGUS, daca Cumparatorul exercita dreptul de retragere din contractul de vanzare-cumparare in sensul returnarii produsului, i-Vibe.ro suporta costul de returnare a produsului.