Livrare gratuita de la 179 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Stimulator prostata, Vibrator prostata

Intensifica placerea solo, sexul si preludiul cu selectia noastra a celor mai bune stimulatoare pentru prostata. Cu o gama larga de stimulatoare pentru prostata dintre care sa alegi, cu siguranta vei gasi modelul potrivit pentru punctul tau P ce iti va transforma fiecare orgasm intr-un moment exploziv.

Masajul prostatei

Adesea caracterizata drept punctul G masculin, prostata este o glanda situata la finele canalului anal. Atunci cand este stimulata, intensifica senzatiile din timpul orgasmelor si are capacitatea, in sine, de a-ti oferi orgasme absolut incredibile. La i-Vibe gasesti o gama atent selectionata de stimulatoare pentru prostata, fiecare dintre ele fiind creat pentru a fi compatibil cu anatomia barbatilor. 
Vei gasi intre stimulatoarele noastre pentru prostata modele cu functii variate, control prin aplicatii mobile.

Jucarii anale pentru prostata

Variatia in cadrul categoriei de stimulatoare pentru prostata nu este deosebit de mare, insa exista suficient de multe modele si tehnologii utilizate pentru a oferi oricui ceea ce are nevoie. Stimularea prostatei este un subiect sensibil pentru majoritatea persoanelor, din cauza taboo-urilor si a prejudecatilor si multi barbati sunt reticenti. Insa un lucru este sigur: un stimulator pentru prostata este una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua pentru a experimenta noi moduri de a te bucura de placere. 

In cazul incare esti novice si nu stii de unde sa incepi, plugurile anale simple de la Aneros, sau bilele anale sunt o optiune exceptionala pentru o prima experienta. Stimulatorul pentru Prostata Aneros Eupho Syn Trident este sinteza perfecta dintre un stimulator pentru prostata clasic, cu invelis din silicon matasos si un device de ultima ora ce inoveaza prin designul complet hands-free si forma perfecta pentru stimularea eficienta a prostatei. In plus, designul este gandit pentru confort maxim si placere hands-free. 

Daca esti in cautarea unui produs cu functii multiple, vibratii si stimulare perfect directionata, vei dori sa iti indrepti atentia catre Stimulatorul pentru prostata Revo de la Nexus. Butt Plug-ul Nexus Revo Intense ofera maximum de precizie in timpul stimularii si este ideal pentru cei care isi doresc experiente mai intense. Gandit pentru a se potrivi intocmai ca o piesa de puzzle anatomiei masculinte, plugul anal Revo Intense stimuleaza prostata si perineul concomitent. Telecomanda iti va permite sa personalizezi fiecare miscare a stimulatorului prin simpla apasare a unui buton. Acest model iti ofera 6 moduri de vibratie diferite si este insotit de rotatii pentru un plus de stimulare. 

Atunci cand vine vorba de versatilitate, Revo Embrace de la Nexus le are pe toate. Corpul plugului anal este insotit de rotatii bi-directionale ce iti va oferi un masaj ferm al prostatei. Zona de masaj al perineului este insotita de 6 moduri de vibratie, in timp ce inelul pentru penis iti va oferi un plus de anduranta si o erectie mai ferma. Plugul Revo Embrace este insotit de telecomanda pentru un control mai facil al tuturor modurilor de stimulare. Este reincarcabil prin cablu USB si are o autonomie de aprox. 50 de minute. In plus, este 100% waterproof, deci piscina nu este off-limits. 

Cel mai mare dezavantaj al stimulatoarelor pentru prostata este simplul fapt ca majoritatea barbatilor nu doresc sa le incerce, intrucat considera stimularea anala un subiect taboo. Cu toate acestea, prostata este o glanda cu un potential erogen extraordinar si niciun orgasm nu se compara cu cel obtinut prin stimularea prostatei. 

Va fi o experienta dureroasa?

Chiar o sa am orgasme mai intense prin stimularea prostatei?

Lungime7.6 cm Diametru3.2 cm CuloareAlbastru

Ce spui de un orgasm ravasitor, zguditor care iti va schimba pentru totdeauna perceptia asupra orgasmelor? Stim ca prostata este punctul G al barbatilor, iar nimeni nu este mai iscusit decat Hugo - Dop Anal Negru pentru Masajul Prostatei in stimularea prostatei.

Intensitate Vibratii7 din 10 Lungime10.5 cm Diametru3.25 cm CuloareNegru
Lungime11 cm Diametru3 cm
Intensitate Vibratii7 din 10 Lungime9 cm Diametru3.1 cm - 4.5 cm CuloareNegru
Intensitate Vibratii6 din 10 Lungime15.9 cm Diametru3.5 cm CuloareNegru
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime7.5 cm Diametru2.5 cm CuloareNegru
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime9.5 cm Diametru3.25 cm CuloareNegru
Lungime8.25 cm Diametru1.9 cm si 2.5 cm
Lungime10.8 cm Diametru3.3 cm
Lungime10.4 cm Diametru2.8 cm
Lungime7.6 cm Diametru3.2 cm CuloareMov
Lungime13.5 cm Diametru3.5 cm CuloareNegru
Intensitate Vibratii6 din 10 Lungime11 cm Diametru2.9 cm
Intensitate Vibratii6 din 10 Lungime12 cm Diametru2.54 cm - 3.98 cm CuloareVerde
Lungime9.4 cm Diametru2 cm - 2.5 cm
Lungime11 cm Diametru4 cm
Lungime16.7 cm Diametru3.7 cm CuloareVerde
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime12.7 cm Diametru3.3 cm
Lungime14.6 cm - 10.8 cm Diametru2.2 cm - 2.8 cm CuloareNegru
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime10.8 cm Diametru3.3 cm
Lungime19.6 cm / 9.1 cm Diametru4.2 cm CuloareAlbastru
Lungime9.9 cm Diametru1.9 cm - 4.3 cm
Lungime16.7 cm Diametru3.7 cm CuloareAlbastru
Lungime12 cm Diametru2.54 cm - 3.98 cm CuloareNegru
Lungime12.4 cm Diametru2.8 cm
Intensitate Vibratii6 din 10 Lungime15.9 cm Diametru3.5 cm CuloareMov
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime12.7 cm Diametru3.8 cm
Lungime10.16 cm Diametru2.4 cm - 2.74 cm
Vezi urmatoarele 30 produse