0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Bijoux Indiscrets - Stimulente Sexuale

Bijoux Indiscrets - Stimulente Sexuale

Bijoux Indiscrets

BijouxCosmetiques este o gama de produse cosmetice senzuale, care imbina experienta si finetea Bijoux Indiscrets cu cele mai delicioase arome si texturi. Produse cosmetice pretioase ca bijuteriile, sunt rezultatul unei formule delicate si prietenoase cu pielea sensibila, special concepute pentru a incanta simturile si a trezi pasiunea.
O gama de produse cosmetice pe care nu le-ati descoperit pana acum: capabile sa va transporte intr-o lume a viselor minunate, unde puteti da frau liber fanteziilor voastre. Descopera-le pe i-Vibe.

Slow Sex

Slow Sex se asigura ca preludiul dintre tine si partenerul tau este cu adevarat special. Gama de produse Slow Sex va transforma viata sexuala a oricarui cuplu in cel mai incitant moment. Acest brand iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti stimula simturile in timpul preludiului.

Bijoux Indiscrets este marele brand din spatele noii linii de produse Slow Sex. Slow Sex a lansat o gama complet noua de produse intime ce are ca focus intensitatea si durata preludiului. In timp ce preludiul obisnuia sa fie doar o scurta introducere inainte de penetrare, acum poate deveni atractia principala a momentelor intime. Slow Sex iti va stimula simturile ca niciun altul.

Ce are Slow Sex de oferit?

Brandul Slow Sex, precum compania mama, Bijoux Indiscrets, inseamna produse de cea mai buna calitate si inovare la superlativ. Produsele ce se concentreaza pe intensitatea preludiului, iti permit tie si partenerului sa va bucurati de momente prelungite inaintea sexului penetrativ. Un nou mod de a fi intimi si de a va iubi va lua nastere alaturi de produsele Slow Sex. Cel mai vandut produs din gama Slow Sex este Clitoral Balm, merita sa-l incercati!

Uleiul de Masaj Slow Sex

Uleiul de masaj cu efect de incalzire este realizat pe baza de glicerina, iar Full Body Massage Gel este pe baza de silicon. Ambele sunt imbogatite cu arome naturale din extract de cocos. 

Slow Sex Oral Sex Enhancers

Aroma citrica a Mouthwatering Spray si cocosul suav al Balsamului pentru sex oral iti vor oferi cele mai dulci momente pentru sesiuni prelungite de sex oral. Ambele produse sunt sigure pentru corp si iti ofera tot ce ai nevoie pentru a te bucura cu adevarat de sexul oral.

5990 Lei
Momentan Indisponibil
7990 Lei
Momentan Indisponibil
6900 Lei
Momentan Indisponibil
14490 Lei 8990 Lei
Momentan Indisponibil