0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

We-Vibe® | Gama premium de vibratoare pentru cuplu

We-Vibe® | Gama premium de vibratoare pentru cuplu

Popularele vibratoare We-Vibe sunt unice. 

Sunt ideale pentru cupluri intrucat pot fi purtate in timpul sexului penetrativ. Forma vibratoarelor We-Vibe poate fi adaptata corpului oferind o stimulare intensa si o potrivire perfecta. In plus fata de vibratoarele pentru cupluri, We-Vibe si-a extins gama cu vibratoare potrivite in momentele solo. 

Designul jucariilor sexuale We-Vibe este mai mult decat inteligent. Produsele We-Vibe au catigat nenumarate premii in jurul lumii. Orice vibrator din colectia We-Vibe are un design ergonomic si poate fi un cadou perfect pentru orice ocazie. 

We-Vibe inseamna diversitate si calitate

In plus fata de cele mai bune vibratoare pentru cupluri, We-Vibe produce si vibratoare pentru stimularea clitoridiana, vibratoare pentru punctul G, Magic Wands, inele pentru penis sau dopuri anale. Totusi, cele mai populare jucarii ale brandurlui le vei gasi in categoria vibratoare pentru cupluri - fiecare model produs de We-Vibe este disponibil intr-o varietate de culori. 

Poti opta pentru Vibratorul Chorus, Match sau Unite. Chorus este cel mai performant vibrator din colectia We-Vibe si este si cel mai scump. O varianta mai accesibila poate fi vibratorul Unite. 

Calitatile We-Vibe

Toate produsele vin insotite de garantia producatorului, asadar tu si partenerul tau puteti fi siguri de calitatea acestor vibratoare. Aplicatia We Connect este insotita de o conexiune sigura ce nu permite colectarea de informatii. 

Toate jucariile sexuale We-Vibe sunt confectionate din materiale sigure pentru corp, fara ftalati, latex sau BPA. 

La sex shop i-Vibe.ro te bucuri de livrare discreta si rapida pentru toate produsele We-Vibe.