Reduceri si promotii de care merita sa profiti!

BLACK FRIDAY FESTIVAL 2021


    Livrare gratuita de la 179 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Vibratoare Magic Wand PalmPower

Vibratoare Magic WandVibratoare Magic Wand

Vibratoarele Magic Wand (bagheta) sunt o jucarie excelenta pentru stimularea clitorisului, dar si pentru un masaj complet. Odata ce ai folosit un vibrator wand nu mai poti renunta la placerea oferita de el. Sunt potrivite pentru incepatori, cupluri si placerea intima solo.

Putere, Placere si Performanta - Puterea suprema este in mainile tale cu Palm Power Reincarcabil din Silicon. Castigator a numeroase premii internationale, best-seller mondial, Vibratorul Wand de la Palm Power este wireless si reincarcabil, oferindu-ti libertate maxima si aceeasi intensitate a vibratiilor cu care ne-a incantat brandul pana acum.

Intensitate Vibratii9 din 10 Lungime18.5 cm
  • Un magic wand miniatural, perfect pentru calatorii 
  • Vibratii puternice datorita motorului PowerBullet
  • Capat flexibil ce asigura mai multa precizie si accesibilitate
Intensitate Vibratii7 din 10 Lungime8.9 cm

Forma usor curbata face Extreme Powerful Wand deosebit de usor de folosit mai in toate pozitiile - daca sunteti iubitoare de Wanduri, probabil stiti ca nu este cel mai simplu si convenabil lucru sa ai un wand intre tine si partner in timpul penetrarii (sunt mari, grele, si, in general, inconfortabil de manevrat - bineinteles, le iertam toate aceste neajunsuri pentru ca ne ofera cele mai fabuloase orgasme). 

Intensitate Vibratii9 din 10 Lungime26.5 cm CuloareRoz

Un partener excelent pentru calatorii datorita designului compact si a formatului mignon. Nu te lasa, insa, pacalita - Palm Power a gandit acest vibrator pentru femeile care sunt incantate de o stimulare clitoridiana "in forta". 

Intensitate Vibratii9 din 10 Lungime19.5 cm

PalmPower Extreme Powerful Wand - puternic, confortabil, cu un design diferit. PalmPower prezinta cel mai nou membru al familiei sale - Extreme Powerful Wand - iar numele spune totul. Este un vibrator tip wand puternic, ceea ce ne-am si astepta de la un astfel de wand. Insa, ceea ce ne place, sau ce are in plus fata de alte vibratoare din gama sa, este tocmai forma diferita.

Intensitate Vibratii9 din 10 Lungime26.5 cm CuloareNegru

Putere la superlativ intr-un design mignon - PalmPower surprinde si cucereste cu vibratii incredibil de intense. 

Intensitate Vibratii9 din 10 Lungime18.5 cm