0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Vibratoare Discrete Big Teaze Toys

Vibratoare discrete

Unele momente cer extravaganta, iar altele sunt incredibile tocmai prin simplitate. La fel sunt si vibratoarele discrete. Un vibrator discret inseamna un orgasm doar de tine stiut si un secret de care te poti bucura in vazul lumii, fara ca nimeni sa aiba cea mai mica banuiala. 

De ce merita atentia ta un vibrator discret?

Vibratoarele discrete sunt ideale pentru oricine isi doreste momente de placere, insa adesea se afla in calatorii si are nevoie de un partener care sa nu atraga atentia asupra sa. Este, de asemenea, un aliat extraordinar cuplurilor care vor sa isi ia jucaria sexuala in vacanta, insa nu vor sa atraga atentia in aeroport. 

Vibratoarele discrete sunt, in mare parte, gandite pentru stimularea externa. Discretia atrage dupa sine si dimensiuni reduse ale vibratorului - motiv pentru care acestea sunt create pentru stimularea clitoridiana. Insa, le poti folosi si pentru a stimula alte zone erogene, precum sanii, sau penisul in timpul unui sex oral. 

De unde pot cumpara un vibrator discret?

De la i-Vibe, desigur! Oferta noastra variata include jucarii sexuale pentru femei, barbati sau cupluri. Punem accent pe siguranta si confortul clientilor nostri si iti oferim vibratoare, dildo sau jucarii anale confectionate din materiale sigure pentru corp. Utilizarea unui lubrifiant de buna calitate si curatatarea jucariei sexuale inainte si dupa fiecare utilizare iti va asigura cea mai frumoasa si orgasmica experienta!

Comanda vibratoare din selectia noastra online de vibratoare erotice.