Reduceri si promotii de care merita sa profiti!

BLACK FRIDAY FESTIVAL 2021


Livrare Gratuita de la 179 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Vibratoare Clitoridiene Satisfyer

9 recenzii

Vibratoare ClitoridieneStimulatoare Clitoris

Vibratoare clitoridiene pentru placerea ta orgasmica. Modele elegante, de calitate premium la preturi avantajoase si livrare discreta.

⭐Alege-ti vibratorul preferat pentru stimularea clitorisului si bucura-te de cele mai tari orgasme!

Alege cel mai bun Stimulator Clitoris de la Satisfyer pentru satisfactie maxima in timpul actului sexual.

Satisfyer Pro 2 Stimulare Air Pulse

Pro Traveler - Stimulator Clitoridian Pentru Vacanta

Lungime12.3 cm

Dincolo de versatilitatea extraordinara, Multifun 3 are un design elegant si este insotit de 3 motoare puternice ce ii confera atuul de a va oferi placere amandurora, fara nicun efort! 

Intensitate Vibratii6 din 10 Lungime23.9 cm Diametru4 cm CuloareAlbastru
Lungime12 cm
Lungime13.7 cm CuloareRose Gold
Lungime17.5 cm CuloareAlb / Gold

Traieste experienta infatuarii pure: un zambet larg, un sentiment absolut de serenitate si fluturi in stomac. White Temptation de la Satisfyer te va rasfata cu o stimulare clitoridiana de care nu vei mai vrea sa te lipsesti vreodata. 

Intensitate Vibratii5 din 10 Lungime9.5 cm CuloareAlb / Gold
Lungime10.4 cm Diametru5.6 cm CuloareNegru
Lungime11.4 cm Diametru3 cm CuloareGold

Dincolo de versatilitatea extraordinara, Multifun 3 are un design elegant si este insotit de 3 motoare puternice ce ii confera atuul de a va oferi placere amandurora

Intensitate Vibratii6 din 10 Lungime23.9 cm Diametru4 cm CuloareNegru

Un pahar de sampanie intr-un rooftop bar, un hotel de lux cu piscina personala, o vacanta extravaganta pe plaje pustii, sau noul Satisfyer Luxury High Fashion in brushed aluminium - rasfata-te doar pentru ca poti!

CuloareArgintiu
CuloareNegru
Intensitate Vibratii5 din 10 Lungime9.5 cm CuloareMov

, Multifun 3 are un design elegant si este insotit de 3 motoare puternice ce ii confera atuul de a va oferi placere amandurora, fara nicun efort! Vibratiile celor doua brate pot fi controlate separat, asadar, vei fi incantat sa afli ca iti poti personaliza vibratiile cum doresti in nici mai mult nici mai putin de 100 de combinatii posibile. 

Intensitate Vibratii6 din 10 Lungime23.9 cm Diametru4 cm CuloareAlb
Lungime10.4 cm Diametru5.6 cm CuloareRoz

Dark Desire ti se va aseza in palma atat de confortabil si te va rasfata cu vibratii ample, stimuland intreaga zona erogena. Suprafata striata iti ofera o stimulare suplimentara. 

Intensitate Vibratii5 din 10 Lungime9.5 cm CuloareNegru

Complet waterpoof, Satisfyer Sweet Sensation este compania perfecta in calatorii si la plaja. Daca sexul in mare ti se pare exotic, atunci incearca sa aduci in joc aceasta minunata jucarie pentru experiente cu adevarat inedite.

Intensitate Vibratii5 din 10 Lungime10 cm CuloareAlb
Lungime10.4 cm Diametru5.6 cm CuloareAlb
CuloareAlb / Gold

Indata ce ai indepartat capacul mini-vibratorului Satisfyer Lovely Honey Bullet, vei porni intr-o aventura senzuala! In plus fata de caracterul sau fermecator si personalitatea adorabila, acest vibrator mai primeste puncte in plus si datorita dimensiunilor sale reduse.

Lungime11.4 cm Diametru3 cm CuloareArgintiu

Satisfyer prezinta acest stimulator clitoridian cu un finisaj exclusivist, din metal auriu si piele pentru un efect incontestabil. Finaisajul ofera acestei jucarii sexuale cu un aspect luxuriant. 

CuloareAlb

Satisfyer prezinta acest stimulator clitoridian cu un finisaj exclusivist, din metal auriu si piele pentru un efect incontestabil. Finaisajul ofera acestei jucarii sexuale cu un aspect luxuriant. 

CuloareNegru
Vezi urmatoarele 8 produse