Sex Shop cu Livrare Gratuita de la 179.00 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Tot ce trebuie sa stii inainte sa alegi un masturbator Fleshlight

05/12/2020

In esenta, Fleshlight este un masturbator pentru barbati, o jucarie sexuala pentru posesorii de penis, gandita nu doar pentru a intensifica placerea in timpul masturbarii, dar si pentru a stimula noi senzatii pe care nu le vei regasi utilizand alte produse.

Istoria Fleshlight – Poveste si inovare

Primul model de Fleshlight a fost creat in anul 1994 de Steve Shubin, atunci cand sotia sa a ramas insarcinata, iar din cauza unor complicatii sexul fizic nu a fost posibil pe intreaga durata a saricinii. Steve era un barbat deosebit de active sexual, iar dupa ce a incercat toate produsele disponibile pe piata a decis ca are nevoie de ceva care se simte mai bine, de ceva care ofera senzatii autentice. Astfel a luat nastere Fleshlight.

De la creatia originala Steve alaturi de echipa Fleshlight au creat si au lansat peste 100 de modele noi, plus gama Fleshlight Girls ce contine o varietate de mansoane modelate pentru a reprezenta cat mai autentic posibil aspectul celor mai celebre actrite porno. Dupa ani de inovare si dezvoltare, Fleshlight a devenit cea mai cunoscuta si iubita jucarie sexuala pentru masturbare din lume.

Achizitionarea primului masturbator Fleshlight

Acum ca ai aflat mai multe despre Fleshlight, poate ti-am starnit interesul si iti doresti o astfel de jucarie sexuala insa ai cateva intrebari….

Nu am mai cumparat niciodata jucarii sexuale, este Fleshlight un bun inceput?

Adevarul este ca majoritatea barbatilor nu a cumparat jucarii sexuale fie pentru a le folosi in cuplu, fie in intimitate. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat in ultimii ani si deschiderea fata de jucariile sexuale a cunoscut o imbunatatire reala. Daca nu ai mai avut nicio jucarie sexuala, Fleshlight este, cu siguranta, un inceput bun.

Merita atatia bani?

Asta va trebui sa decizi tu, insa multi dintre barbatii care au incercat un Fleshlight sustin ca este absolut fantastic. Poti verifica review-urile pe site-ul Fleshlight sau pe FleshAssist. Acest masturbator este unul de cea mai buna calitate, cu capabilitati extraordinare.

Va sti cineva ce am comandat?

Fiecare jucarie sexuala livrata de I-Vibe este ambalata cu mare grija, astfel incat nimeni sa nu stie ce se afla in colet. Nu exista nicio inscriptie cu denumirea site-ului, sau orice alte informatii ce ar putea trada continutul pachetului.

Care dintre modele este potrivit pentru mine?

Intrebarea corecta este ce anume iti doresti? O senzatie de vagin, de blowjob sau de penetrare anala? Preferi realism? Iti doresti senzatii intense? Sau vrei ambele lucruri?

Sunt putine lucruri la fel de subiective precum placerea sexuala, sexul sau masturbarea, iar placerea oferita de un anumit model de Fleshlight este la fel de subiectiva – fiecare manson ofera altceva si fiecare persoana poate gasi o textura mai placuta decat alta. Alura si dimensiunile penisului, gusturile si nevoile tale vor avea un impact major asupra perceptiei tale vizavi de un manson Fleshlight.

Cu toate acestea, ne straduim, cu ajutorul geniilor din spatele FleshAssist sa iti oferim o perspectiva cat mai ampla si corecta asupra mansoanelor Fleshlight si ce iti va oferi fiecare dintre acestea, sau mai correct spus, o buna parte dintre acestea, pentru ca nu vom aborda toate cele peste 100 de texturi. Insa, te invitam si pe tine sa vizitezi site-ul FleshAssist si sa iti configurezi mansonul ideal pentru tine.

Mansoane Intense

Daca iti doresti ca experienta Fleshlight sa fie pe cat de incitanta si intensa posibil, oferindu-ti orgasme rapide si explozive, urmatoarele mansoane sunt pentru tine:

Mansonul Fleshlight Destroya - Stoya Destroya

La intrare vei fi intampinat de 3 inele formate din concrescente ce te vor strange, asemanator unei penetrari reale, urmate de un dom al placerii ce iti va oferi stimulare la 360 de grade. Urmatoarea camera incepe cu un rand de dinti si colti ce ofera senzatia de suctiune si stramtoare intensa. La final esti intampinat de un rand de nodului mari ce te ghideaza catre o textura striata ce se stramteaza pe masura ce avansezi.  

Deschiderea mansonului incepe cu un canal cu diametrul de 1 centimetru, acoperit de mici concrescente, ce se continua cu o camera sferica cu diametrul de 1.8 cm. Cea de-a treia camera are un diametru de 1 cm ce se continua cu camera principala ce are un diametru de 1.6 cm. Tunelul final are un diametru de 0.7 cm

Lungimea totala penetrabila este de aproximativ 21 de centimetri, iar pentru a te bucura de canalul final al acestui manson, lungimea penisului tau trebuie sa fie de cel putin 15.5 cm. 

Mansonul Fleshlight Obssesive - Jenna Haze

Textura Obsession iti ofera libertatea de miscare in camera initiala si se stramteaza treptat, pe masura ce avansezi. Canalul secund este inconjurat de nodului cilindrici ce iti vor oferi stimulare de jur imprejur. 

Canalul are o textura relativ incarcata comparativ cu alte mansoane. Primul canal se deschide cu un diametru de 0.35 cm si se continua cu un diametru de pana la 1.8 cm. Cel de-al doilea canal are un diametru de 1.8 cm, stramtandu-se treptat pana la 1.2 cm. Pentru a te bucura de diametrul de 1.2 cm al celui de-al doilea canal, lungimea penisului tau trebuie sa fie de minim 16 cm. 

Mansonul Fleshlight Fit - Nicole Aniston

Fit este un manson intens texturat care se remarca printr-o varietate deosebita. Textura este gandita pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti anduranta - spre deosebire de STU (Stamina Training Unit), este putin mai putin intensa, permitandu-ti sa te bucuri de stimulare o perioada mai indelungata inainte de a ajunge la climax. 

Mansonul este format din 4 canale cu texturi diferite si diametru variat pentru a oferi un plus de stimulare. Cea de-a doua camera incepe la 6.1 cm de la deschiderea initiala, cea de-a treia la 13 centimetri, iar la 17 centimetri in interior, te vei bucura de cea de-a patra si ultima camera. 

Mansoane cu intensitate medie

Daca iti doresti senzatii mai naturale, insa, totusi cu un plus de stimulare, aceste mansoane sunt pentru tine. 

Mansonul Fleshlight Angel - Kendra Sunderland

Mansonul Angel este similar cu Eva Lovia Sugar in ceea ce priveste senzatia penetrarii intiale, insa este ceva mai stramt. Cea de-a doua incapere este compusa din mici noduli ce creeaza o senzatie similara cu cea a Stamina Training Unit, insa de asemenea, acest canal este mai stramt. Cea de-a treia camera este compusa din spirale alungite. Ultima sectiune va ramane inaccesibila barbatilor cu dimensiuni medii, incepand la 17 centimetri si prelungindu-se pana la finalul mansonului. 

In ansamblu, mansonul Kendra Sunderland Angel nu este unul deosebit de stramt, insa ofera extrem de multa varietate si o stimulare intensa.