Sex Shop Romania

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Recenzii pentru Vibratoare Clitoridiene

Nu te poti decide care este cel mai potrivit vibrator? Vezi ce recomandari au facut alti clienti.

Tania
Verified purchase
Comentariu
Sunt convinsa ca intensitatea vibratiilor nu e 6/10 asa cum scrie. Pe partea mai lunga e extrem de slab, dar macar in partea cu "clestele" e mai ok, as spune 4/10. Materialul e calitativ, bateria tine mult si se incarca destul de repede. E destul de interesant de folosit in doi.
Tania
Verified purchase
Comentariu
Dezamagitor, nu merita banii. Forma este foarte inconfortabila, daca vrei sa il folosesti si in interior si exterior, nu sta. Vibratiile chiar si cu booster din aplicatie sunt o gluma proasta. Din pacate este extrem de slab. Ca si plus, se conectează repede la aplicatie, are multe functii si pare un brand calitativ. Pacat ca e atat de slab.
C.
Comentariu
A fost prima mea jucarie. Este dintr-un material sigur, este usor de folosit si de intretinut, are mai multe viteze pentru explorat si se incarca rar, deci nu iti face surprize neplacute.
Andreia
Avantajele produsului
Nu am alt vibrator ca sa pot compara. Dar cine stie …
Dezavantajele produsului
Incarcatorul este buclucas, trebuie mereu sa ai grija sa faca contact. Dupa cateva incarcari mi-am dat seama cum sa procedez.
Comentariu
Practic si super cool. Mic, discret, dar wow! Livreaza, livreaza si de la capat!
O sa-l recomand de cate ori am ocazia. I LOVE it!
Adina
Avantajele produsului
Multumesc. Am primit produsul, dupa 5 saptamani pot spune ca este perfect. Am mai luat de la voi un Pro 2, dar asta este peste asteptari.
Comentariu
Este mai silentios decat Pro 2, design mai misto.