În perioada 22 aprilie - 05 mai nu se efectuează livrări 

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Lubrifiant Pentru Sex Anal Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets - Lubrifiant Pentru Sex Anal

Slow Sex se asigura ca preludiul dintre tine si partenerul tau este cu adevarat special. Gama de produse Slow Sex va transforma viata sexuala a oricarui cuplu in cel mai incitant moment. Acest brand iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti stimula simturile in timpul preludiului.

Slow Sex

Bijoux Indiscrets este marele brand din spatele noii linii de produse Slow Sex. Slow Sex a lansat o gama complet noua de produse intime ce are ca focus intensitatea si durata preludiului. In timp ce preludiul obisnuia sa fie doar o scurta introducere inainte de penetrare, acum poate deveni atractia principala a momentelor intime. Slow Sex iti va stimula simturile ca niciun altul.

Ce are Slow Sex de oferit?

Brandul Slow Sex, precum compania mama, Bijoux Indiscrets, inseamna produse de cea mai buna calitate si inovare la superlativ. Produsele ce se concentreaza pe intensitatea preludiului, iti permit tie si partenerului sa va bucurati de momente prelungite inaintea sexului penetrativ. Un nou mod de a fi intimi si de a va iubi va lua nastere alaturi de produsele Slow Sex. Cel mai vandut produs pentru sex anal de la  Bijoux Indiscrets este Anal Play Gel, merita sa-l incercati!

Uleiul de Masaj Slow Sex

Uleiul de masaj cu efect de incalzire este realizat pe baza de glicerina, iar Full Body Massage Gel este pe baza de silicon. Ambele sunt imbogatite cu arome naturale din extract de cocos. 

Slow Sex Oral Sex Enhancers

Aroma citrica a Mouthwatering Spray si cocosul suav al Balsamului pentru sex oral iti vor oferi cele mai dulci momente pentru sesiuni prelungite de sex oral. Ambele produse sunt sigure pentru corp si iti ofera tot ce ai nevoie pentru a te bucura cu adevarat de sexul oral.

Nici un produs gasit Resetati

Lubrifianti pentru sexul anal

In timp ce iti va intensifica fiecare senzatie, pas cu pas, lubrfiantul anal te va ajuta sa transformi fiecare moment intim intr-unul exploziv cu ajutorul efectului de alunecare. Descopera intreaga gama de lubrifianti pe baza de apa sau silicon de la i-Vibe.ro.