0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

LELO - Cele Mai Bune Vibratoare Pentru Femei

LELO - Cele Mai Bune Vibratoare Pentru Femei

Produse Erotice - LELO Branduri de Top la Preturi Mici

Marca Lelo ramane fidela filozofiei sale initiale, aceea de a acorda o atentie deosebita inovatiei si calitatii.
Lelo, de departe cea mai buna gama de sextoys de pe piata!

Veti intelege ca jucaria de sex Lelo are multe avantaje: designul sau, eleganta prin cutiile si obiectele sale atent proiectate astfel incat sa fie expuse ca opere de arta.

Prima jucarie de sex conceputa de marca Lelo este modelul Lily, care este un stimulator clitoridian, a carui forma evoca cea a unei pietricele. Este o premiera minunata in lumea placerii intime de a crea un obiect menit sa ofere placere si sa aduca noi senzatii persoanei care o tine in timp ce acorda cea mai mare atentie dimensiunii sale estetice.

Incepeti si descoperiti selectia OLLO, de jucarii sexuale Lelo concepute pentru bunastarea si implinirea dumneavoastra sexuala. Nu ezitati, sa oferiti o jucarie sexuala de la Lelo; designul elegant va elimina orice prejudecata a celor ce au o imagine gresita despre ce este un sextoy in secolul 21.

Vibratoare de Lux Lelo

Lelo este unul dintre cele mai celebrate branduri de jucarii sexuale din lume. Cu designul lor inovator si modelele moderne, Lelo are ceva pentru fiecare. Descopera puterea unui masturbator Lelo sau stimularea fantastica a gamei vaste de vibratoare de lux.

Ce jucarie sexuala Lelo ti se potriveste?

Jucariile Lelo combina un design moderin cu vibratii intense pentru a produce unele dintre cele mai performante jucarii sexuale de pe piata. Poti alege un masturbator de lux sau un vibrator renumit precum Sona, Smart Wand, Soraya, sau Enigma.

  • LELO Sona 2: Gandit special pentru stimularea clitoridiana, acesta este un vibrator unic. Undele de presiune intense combinate cu materialul fin, ofera cele mai incredibile senzatii de care s-a bucurat clitorisul tau pana acum. Datorita tehnologiei Cruise Control intensitatea undelor de presiune nu scade atunci cand vibratorul este in contact cu corpul. 
  • LELO Smart Wand 2: Acest wand super puternic este unic in felul sau. Datorita manerului lung, nu ar trebui sa iti puna nicio problema in a stimula orice zona doresti. In plus, este complet waterproof. Wandul Lelo este reincarcabil prin cablu USB. Fie ca alegi acest wand pentru stimulare clitoridiana, sau pentru un masaj corporal, nu vei fi dezamagita. 
  • LELO Soraya 2: Cu acest vibrator rabbit, punctul G este in centrul atentiei. Insotit de doua motoare independente, Soraya 2 iti va oferi dubla stimulare ca niciun alt vibrator. 
  • LELO Enigma: Este un stimulator luxos ce foloseste undele de presiune pentru a stimula clitorisul si este insotit de un corp intern perfect pentru stimularea punctului G. Daca exista un stimulator dual perfect, Enigma este acela. 

Ce face jucariile Lelo atat de speciale?

Brandul Lelo a fost fondat in 2003 in Stockholm, Suedia. A luat nastere datorita viziunii a trei designeri ale caror idei s-au intalnit pentru a crea unul dintre cele mai populare branduri. Creatorii si-au dorit ca jucariile seuxale sa arate la fel de frumos si sa fie realizate cu la fel de multa grija precum creatiile din moda, sau design interior. La aproape 20 de ani de la momentul fondarii, Lelo este unul dintre cele mai iubite branduri de jucarii sexuale din lume.

1.09090 Lei 79990 Lei
Momentan Indisponibil