Pentru o experiență mai bună a utilizatorului Chrome, Firefox veya Microsoft Edge Vă recomandăm să utilizați versiuni actualizate ale browserelor, cum ar fi.

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Jocuri erotice - Invata sa te distrezi

2022-10-04
jocuri erotice

Niciunul dintre noi nu ar trebui să renunțe la pasiunea de a învăța ceva nou, mai ales când vine vorba de fanteziile din dormitor...

Poate că abia a început să își ocupe locul în viața ta sexuală, poate că doar intenționezi să te pregătești pentru sexul amețitor care va urma. Chiar nu contează de unde începi și unde te duci. Dacă intenționezi să aduci un plus de savoare vieții tale sexuale, acest ghid este pentru tine.

Adevărul este că poți deveni destul de creativ în ceea ce privește modul de a face sex de calitate. În acest moment, ar trebui să știi să ai încredere în propria persoană și în instinctele tale. Trebuie să combini această încredere în tine însuți cu cunoștințele tale. Un set de reguli pe care le vom prezenta în următorul ghid îți va oferi o bază solidă. Astfel, folosindu-te de pasiunea ta personală, vei putea să arăți tot ce este mai bun în materie de sex în orice condiții.

Uită ce ai văzut în filme

Dacă îți formezi ideile despre sex din filmele pe care le-ai vizionat, rezultatul poate fi o mare dezamăgire. În aproape toate scenele de sex dintr-un film standard de la Hollywood, îndrăgostiții se sărută cu pasiune, își smulg hainele unul altuia și cad împreună în pat. Totul decurge bine, nimeni nu folosește prezervative și încheie partida de sex cu o performanță de invidiat a orgasmului de ambele părți.

În viața reală, nu trebuie să te grăbești să faci sex. De fapt, dacă este posibil, nu ar trebui să te grăbești și să petreci timp pentru seducție. Nu uita că există un traseu pe care trebuie să îl parcurgi pentru a ajunge până în culmea orgasmului. Pe scurt, uită de ceea ce vezi pe marele ecran. Pune suflet în sex.

Sexul nu este doar o relație

Dacă te grăbești să ajungi la concluzia finală a sexului în timp ce explorezi sexul, pierzi ceva. Sexul nu ar trebui să fie doar despre penetrarea vaginală. O experiență sexuală extrem de intimă pentru ambii parteneri se poate întâmpla și fără acel raport sexual familiar.

Studiile arată că 50% dintre femei au doar uneori orgasm în timpul actului sexual, în timp ce 20% dintre ele au rareori sau nu au niciodată orgasm. 5% spun că nu au avut niciodată un orgasm în timpul actului sexual. Din acest motiv, este necesar să se extindă definiția sexului pentru o experiență sexuală în care ambele părți vor ajunge la un final fericit. Sexul vaginal nu ar trebui să fie văzut ca singura formă de act sexual și sexul ar trebui definit în mai multe moduri. Mai multe atingeri, mai multe gesturi magice ale degetelor, sexul oral și mult mai multe excitații diferite trebuie să-și găsească adesea drumul în momentele intime.

Stăpânește arta preludiului

În timp ce învățăm să facem sex, trebuie neapărat să îmbunătățim modul în care ne raportăm la preludiu. Ar trebui să vezi preludiul ca pe o gustare savuroasă înainte de felul principal, mai degrabă decât ca pe o rundă de încălzire rapidă.

Nu uita că preludiul nu este un element independent de sex. Prin urmare, chiar și decizia de a decide dacă să mai ai preludiu sau nu sau nu este de fapt ridicolă. Preludiul poate fi sexul în sine. Atingerea întregului corp, sărutările pasionale, masajul, trucurile cu mâinile, sexul oral, chiar și o mică excitare anală sunt elementele care asigură orgasmul. 

Nu îți fie teamă să fii dezbrăcat

Mulți oameni se rușinează să fie goi. Atât de mult încât evită să fie complet dezbrăcați chiar și în fața persoanelor pe care le iubesc. Cu toții avem tendința de a vedea probleme în propriile noastre corpuri. Avem burtă, un sân este mai mare decât celălalt, poate că avem un semn din naștere. Dar nu uita că niciun corp nu este perfect. Mai mult decât atât, după ce ai un partener care te iubește, nu ar trebui să-ți faci griji cu privire la partea negativă a propriei imagini corporale. Dacă cealaltă persoană te iubește așa cum ești, înseamnă că oricum nu vede lucrurile pe care tu le consideri defecte la tine (și adesea, defectele pe care le vedem în noi înșine nu sunt decât închipuiri, ba mai mult, o mică imperfecțiune poate face un lucru să fie cu adevărat perfect). Așa că lasă deoparte nesiguranțele și nu te sfii în privința nudității. Atunci când nu eziți să îți arăți corpul așa cum este, nu te vei mai abține în performanțele tale sexuale. Încrederea în sine este una dintre atitudinile pe care ar trebui să le adopți în drumul spre un sex de excepțional.

Învață să te distrezi

Atunci când ai încredere deplină în tine, singurul tău gând în pat nu este orgasmul personal și te poți bucura de plăcerea celeilalte părți. Să te distrezi cu partenerul tău este cheia absolută spre cele mai faine momente intime. Poți începe cu recomandarea noastră: 6 jocuri sexuale pe care trebuie să le încerci!

Comentarii

Noi la i-Vibe apreciem disponibilitatea ta de a scrie o recenzie si de a ajuta alti clienti sa ia decizii in cunostinta de cauza. Iata cateva indicatii pentru a profita la maximum de recenzia ta: Produsul a fost asa cum este descris? Este conform asteptarilor, da/nu, undeva intre? A fost eficient pentru destinatia sa? Este un produs pe care l-ai cumpara din nou sau l-ai recomanda prietenilor? Va rugam sa retineti:i-Vibe isi rezerva dreptul de a sterge continutul inselator sau inutil, continut care nu poate fi verificat sau continut referitor la produse care nu au fost achizitionate de la i-Vibe.

Scrie o recenzie