Livrare Gratuita de la 179 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Dildo dublu

Dildo-urile duble - bucuria unei duble penetrari

Un dildo dublu este biletul tau catre o sursa dubla de placere. Fiecare capat are o forma si textura diferita, sau ambele sunt identice, astfel de poti bucura simultan de placere vaginala si anala.

Cu forme variate si texturi numeroase, grosimi variate, dildo-urile iti ofera cel putin doua tipuri de stimulare. Fiecare material iti va oferi senzatii distincte, asadar poti alege in functie de materialul din care este confectionat un dildo. Dildo-urile duble flexibile iti vor permite sa te bucuri de experienta dublei penetrari, sau pot fi folosite impreuna cu un partener. 

Un dildo dublu este gandit pentru a face doua lucruri: penetra simultan doua persoane sau pentru dubla stimulare. Formele sunt variate si designul acestui tip de dildo este din ce in ce mai variat si ingenios. Unele dildouri duble pot fi utilizate ca strapless strapon sau pot fi ideale pentru pegging

Cel mai bun dildo dublu pentru tine

Gasirea celui mai bun dildo se bazeaza exclusiv pe identificarea elementelor importante pentru tine: ce material preferi, cum vrei sa il folosesti si ce atribute speciale ti-ar placea sa aiba. Din fericire, la i-vibe avem o gama larga de dildo duble asa ca va fi usor sa gasesti ce iti doresti. 

Daca esti novice, iti recomandam sa te orientezi catre un dildo dublu flexibil, confectionat din silicon. Pentru cei care doresc o experienta mai complexa, recomandam alegerea unui dildo confectionat din sticla sau metal care iti va permite jocul cu temperatura. 

Daca esti in cautarea unui dildo pentru dubla penetrare, atunci vei gasi in colectia noastra dildo duble cu capete de dimensiuni diferite, ideale pentru penetrarea anala si vaginala, simultana.

Vezi urmatoarele 13 produse