Pentru o experiență mai bună a utilizatorului Chrome, Firefox veya Microsoft Edge Vă recomandăm să utilizați versiuni actualizate ale browserelor, cum ar fi.

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Cum să găsești punctul G la femei?

2022-05-28

Unde este punctul G la femei?

De îndată ce ne descoperim dorințele sexuale și învățăm ce este sexul, ne dăm seama că scopul final în acest joc senzual este orgasmul. Mirosul partenerului nostru, căldura pielii și a respirației sale, fiecare sărut și fiecare atingere deschid ușile către diferite plăceri. Cu toate acestea, punctul culminant al plăcerii pe care o primim, ușa de la care vrem să deținem cheia, este întotdeauna ușa spre orgasm. În funcție de corpul nostru, primim mesaje diferite despre modul în care se deschide această ușă. Dar când vine vorba de corpul feminin, modul de urmat este destul de clar...

Acel punct pe care toată lumea îl caută

Este posibil ca multe femei să nu atingă orgasmul pe parcursul vieții lor. Unul dintre motive este faptul că femeile nu își cunosc propriul corp, iar un alt motiv este că bărbații nu știu în ce direcție să meargă atunci când caută punctele erogene ale femeilor. Cu toate acestea, femeile au nenumărate opțiuni pentru plăcere. Una dintre aceste opțiuni este celebrul punct G.

Unde este situat punctul G?

Punctul G a fost menționat pentru prima dată în 1951 de către un ginecolog pe nume Ernst Gräfenberg. La acea vreme, Gräfenberg era cunoscut pentru descoperirea primului dispozitiv intrauterin (DIU) modern. Gräfenberg a spus că punctul G este cea mai sensibilă parte a vaginului și că, dacă poate fi atins, orgasmul feminin este inevitabil.

Așa-numitul "punct Gräfenberg", sau punctul G, după numele primei persoane care l-a menționat, se crede că se află la aproximativ 3-4 centimetri dincolo de intrarea în vagin. Situat pe peretele vaginal anterior, aproape de canalul urinar, punctul G este aproape de glandele lui Skene, care produc un lichid similar cu cel al prostatei la bărbați. Prin urmare, stimularea punctului G este, de asemenea, prezentată ca fiind cauza ejaculării fluide abundente pe care o pot experimenta femeile.

Cum să găsești punctul G?

Poți să explorezi propriul corp pentru a găsi punctul G. Dar pentru a face această aventură mult mai interesantă, ar trebui să incluzi și partenerul în această călătorie în locurile ascunse ale corpului tău. Un preludiu plăcut te va relaxa înainte de a îți explora corpul. După ce ți-ai relaxat complet corpul, te poți lăsa în mâinile partenerului tău.

Lasă-l să intre în tine cu degetul arătător și mijlociu. Apoi încercă să simți progesul plăcerii pe măsură ce te deplasezi spre regiunile superioare ale vaginului. Este imposibil să nu observi această plăcere sexuală, care va fi foarte diferită de ceea ce ai experimentat până acum. Cu toate acestea, există un indiciu pentru a-ți da seama că te apropii de punctul potrivit. Dacă locul pe care partenerul tău îl atinge cu degetele creează senzația de urinare, înseamnă că se apropie! Cu mișcări ritmice și o presiune regulată, această senzație se transformă în curând în plăcere și vei ajunge la orgasm urmând traseul punctului G.

Poziții sexuale care stimulează punctul G

Nu trebuie să folosiți doar degetele pentru a găsi și stimula punctul G. Este posibil să se stimuleze acest punct, unde capilarele sunt cele mai dense și, prin urmare, se simte cea mai intensă plăcere, prin diferite poziții sexuale. Puteți prelungi preludiul pentru a nu vă complica căutarea. Pentru că un preludiu de lungă durată determină mărirea punctului G. Astfel, îți poți ghida partenerul mult mai confortabil. Toate pozițiile în care femeia se află deasupra te vor duce mai aproape de stimularea punctului G. 

În timpul orgasmului, creierul masculin și cel feminin reacționează mai mult sau mai puțin la fel. Cea mai mare diferență se observă după orgasm. Creierul masculin experimentează un proces în care nu reacționează la stimulii sexuali după orgasm. Dar nu este la fel pentru femei. Femeile sunt la fel de receptive și după orgasm. Este un fapt că femeile sunt mult mai sensibile după primul orgasm. Acesta este motivul pentru care femeile pot experimenta orgasme multiple, succesive. 

Ar putea fi punctul G un mit?

Anatomia plăcerii genitale feminine are o structură complexă, formată din clitoris, uretră și vagin. Dar nu uitați că, în cazul femeilor, plăcerea este experimentată ca rezultat al conexiunii dintre părțile acestei anatomii complexe. Pe de altă parte, este un fapt că forma și conexiunile acestei structuri diferă de la o femeie la cealaltă. Unii cercetători care studiază punctul G la femei fie nu-l pot găsi, fie nu sunt siguri că l-au găsit. Prin urmare, ei spun că nu există un punct magic care să se aplice tuturor.

Poate că este cu adevărat greșit să ne concentrăm asupra unui singur punct ca fiind locul în care femeile pot obține cea mai mare plăcere. Atunci când te lași prins în ideea că există o singură cale spre plăcere și urmărești un singur scop, poți rata multe plăceri. Așa că ascultă-ți corpul. Fiecare punct care îți taie răsuflarea va fi punctul tău G special!