Pentru o experiență mai bună a utilizatorului Chrome, Firefox veya Microsoft Edge Vă recomandăm să utilizați versiuni actualizate ale browserelor, cum ar fi.

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Cum faci orgasmele multiple să devina realitate?

2022-06-04
orgasme multiple

Cum ajungi de la orgasm la orgasm multiplu?

În timp ce multe cupluri se confruntă cu nefericirea sexuală, nu vă doriți, totuși, să aveți mai mult de un orgasm în timpul sexului?

Nu există nicio îndoială că o experiență sexuală cu un final fericit și cu plăcere maximă pentru ambele părți este dorința tuturor cuplurilor. Cel mai important criteriu pentru ca acest lucru să se întâmple este armonia și atracția dintre parteneri. Cu cât sunteți mai compatibili, cu atât mai multă plăcere veți obține, iar acest lucru crește calitatea orgasmului.

Orgasmele multiple sau succesive sunt posibile atât în timpul masturbării, cât și în timpul actului sexual. Din punct de vedere științific, putem spune că orgasmele multiple pot apărea în timpul masturbării pentru cel mai mult timp, în perioade scurte de un minut poți avea până la 10-15 orgasme.

Ce poți face pentru a trăi experiența unică a orgasmelor multiple? Haideți să vedem cum...

Momentul orgasmului

Cea mai eficientă regulă a orgasmului este concentrarea. Dacă vrei să experimentezi orgasme multiple, mai întâi eliberează-te complet și concentrează-te pe sex.

Bineînțeles, primul orgasm este resimțit ca fiind cel mai intens în comparație cu celelalte. Dar nici următoarele orgasme nu vor fi mai puțin senzuale, incitante și provocatoare

Nu te gândi niciodată că orgasmul este unic, că ai ajuns la finalul plăcerii și nu te constrânge în această direcție. Când plăcerea este intensă, poți continua să vezi exact până unde poți ajunge.

Fie ca dorințele tale să fie la nivelul suprem

Un alt criteriu important pentru orgasme multiple: dorința ta de a avea relații sexuale autentice.

Din nefericire, este imposibil să îți îndeplinești dorințele în timp ce stresul vieții de zi cu zi și lista de lucruri de făcut îți macină gândurile. Desprinde-te de cotidian și bucură-te de momentele de plăcere fără să te gândești la altceva. 

Gîndește-te doar la a obține plăcere maximă și la a fi fericită. Lasă acea stare de nerăbdare pe care uneori eviți să o dezvălui, să intre în scenă. Trăiește-ți fanteziile fără limite și bucură-te de orgasme multiple.

Excitarea

Partenerul tău trebuie să se implice activ pentru ca tu să ai parte de orgasme multiple. Este important să nu te grăbești să obții un orgasm cât mai repede, iar pentru asta preludiul și jocurile prelungite în timpul sexului contează deosebit de mult. 

Comentarii

Noi la i-Vibe apreciem disponibilitatea ta de a scrie o recenzie si de a ajuta alti clienti sa ia decizii in cunostinta de cauza. Iata cateva indicatii pentru a profita la maximum de recenzia ta: Produsul a fost asa cum este descris? Este conform asteptarilor, da/nu, undeva intre? A fost eficient pentru destinatia sa? Este un produs pe care l-ai cumpara din nou sau l-ai recomanda prietenilor? Va rugam sa retineti:i-Vibe isi rezerva dreptul de a sterge continutul inselator sau inutil, continut care nu poate fi verificat sau continut referitor la produse care nu au fost achizitionate de la i-Vibe.

Scrie o recenzie