Livrare gratuita de la 179 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Chiloti Cu Vibratii

Bikini cu vibratii ce duc jocul mai departe

Alege ceva special azi. Incearca colectia noastra de chiloti cu vibratii si comanda online. Ideali pentru orgasme zilnice, singura sau in cuplu. Le gasesti in culori fanteziste si pline de detalii luxoase.

Ce poate fi mai incitant decat orgasm dupa orgasm oriunde si oricand? Chilotii cu vibrator iti pot oferi placeri discrete oriunde te-ai afla – fie ca vrei un boom de adrenalina in serile petrecute in club, sau vrei sa ii oferi partenerului control absolut asupra orgasmelor tale si sa va distrati impreuna descoperind latura kinky a orgasmelor. 

Sau pur si simplu joggingul de dimineata este mai placut alaturi de ceva stimulare vibranta, chilotii vibratori sunt versatili, sunt discreti si sunt ideali fie ca vrei sa te distezi solo sau alaturi de partener.

Lenjeria cu vibratii este chiar ceea ce iti imaginezi - o pereche de bikini sexi insotititi de un vibrator pentru clitoris ce poate fi purtat. Super discrete si super sexy, aceste vibratoare sexuale iti ofera libertatea de a te bucura de placere oriunde si oricand fara a atrage priviri piezise. 

Vibratoarele ce pot fi purtate nu sunt intotdeauna insotite de o lenjerie intima, ci iti ofera posibilitatea sa le combini cu accesoriile tale preferate sau in care te simti cel mai confortabil. Marele avantaj al chilotilor cu vibratii si al vibratoarelor ce pot fi purtate este ca iti ofera cel mai mare grad de libertate. 

Gandeste-te la raportul acela lung pe care trebuie sa il termini pana la finalul zilei si pe care il amani de la inceputul saptamanii - probabil ai fi mult mai motivata sa il termini, totusi, daca in timp ce stai la birou si redactezi cel mai plictisitor lucru ever, te bucuri de orgasme unul dupa altul. 

Sau pur si simplu de o stimulare “in surdina” ce iti ofera un boost si lasa ideile sa curga de la sine. 

Ce sunt chilotii vibratori?

Chilotii cu vibratii sunt confortabili?

Este lenjeria cu vibratii o alegere buna?

De unde pot cumpara discret o pereche de chiloti cu vibrator?

Lungime12.5 cm Diametru2.9 cm

Vibrator wireless\n 20 moduri de vibratiie\n chiloti sexy comozi\n

Lungime9.5 cm Diametru2.5 cm CuloareMov
Intensitate Vibratii5 din 10 Lungime7.5 cm Diametru2.5 cm
Intensitate Vibratii5 din 10 CuloareVerde

Vibrator Clitoridian pentru distractie in miscare.\n Te conectezi usor prin aplicatia We Connect

CuloareTurcoaz

O jucarie atat de creativa, feminina si incredibil de confortabila! Lasa-te cuprinsa de senzatiile sublime ale stimularii punctului G si ia-ti zborul pe culmile placerii. Parte din colectia Butterfly a CalExotics, acest vibrator bullet intern, poate fi purtat discret sub lenjeria intima. 

Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime8.25 cm Diametru3.25 cm CuloareRoz
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime9.5 cm Diametru2.5 cm CuloareNegru
Lungime11 cm Diametru4.7 cm
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime11.43 cm Diametru3.81 cm CuloareNegru
Intensitate Vibratii5 din 10 Lungime9.5 cm Diametru2.5 cm CuloareNegru
Intensitate Vibratii5 din 10 CuloareRoz
Lungime10 cm
Lungime9.5 cm
Lungime8.8 cm
Lungime8.6 cm
Lungime9.3 cm
Lungime6 cm Diametru2 cm CuloareNegru
Lungime6 cm Diametru2 cm CuloareRoz
Lungime6 cm Diametru2 cm CuloareRosu
Lungime9.5 cm Diametru2.5 cm

Chiloti cu vibratii 

Cauti ceva special azi? Incearca colectia noastra de chiloti cu vibratii. Ideali pentru orgasme zilnice, singura sau in cuplu. Le gasesti in culori fanteziste si pline de detalii luxoase.