Pentru o experiență mai bună a utilizatorului Chrome, Firefox veya Microsoft Edge Vă recomandăm să utilizați versiuni actualizate ale browserelor, cum ar fi.

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Ce le place bărbaților

2022-05-28

Ce adoră bărbații în pat?

Există multe tactici pe care le pot aplica femeile care vor să deschidă apetitul unui bărbat în viața lor sexuală și să obțină o performanță sexuală eficientă. Una dintre cele mai eficiente modalități de a seduce bărbații este să adaugi culoare vieții sexuale cu fantezii sexuale în dormitor.

8 sfaturi pentru seducerea bărbaților: Pentru cele care nu vor să se mulțumească cu puțin, există multe modalități de a seduce bărbații.

Iată 8 moduri de a seduce un bărbat cu o sexualitate creativă:

Poziții diferite

Una dintre cele mai cunoscute modalități de a lăsa un bărbat cu o dorință irezistibilă este să încerci diferite poziții. Surprinderea unui bărbat cu o poziție care nu a mai fost încercată până acum este un bun început pentru a ieși din rutină. Cu toate acestea, experiențele neobișnuite, cum ar fi să faci dragoste în baie, scoțând sexualitatea din pat, pot fi, de asemenea, eficiente.

Sex oral

Sexul oral este o experiență sexuală interesantă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Stimularea penisului cu ajutorul limbii este una dintre căile alternative pentru a ajunge pe culmile plăcerii sexuale. Menținerea contactului vizual și utilizarea activă a mâinilor joacă un rol important în transformarea sexului oral într-o experiență seducătoare.

Asumarea unui rol dominant

Bărbaților le place să fie cu femei care sunt încrezătoare în pat și care preiau controlul cu orice ocazie. Fie în timpul preludiului, fie în timpul penetrării, este una dintre cele mai eficiente modalități de a juca un rol principal în schimbarea poziției cu ajutorul tehnicilor de comunicare non-verbală.

Pozițiile sexuale precum Cowgirl, în care femeia este mai dominantă, ajută la creșterea nivelului de excitare prin îmbinarea sentimentului de supunere cu pasiunea intensă a bărbaților.

Atingerea propriului corp

Să privești o femeie care se masturbează sau care își stimulează propriile simțuri în timpul sexului este o priveliște căreia majoritatea bărbaților nu-i pot rezista. Stimularea zonelor erogene, cum ar fi sfârcul, clitorisul sau zona pubiană în timpul actului sexual este unul dintre actele capabile să excite un bărbat.

Cu toate acestea, gesturile care indică natura extraordinară a performanței sexuale, cum ar fi strângerea brațelor bărbatului în timpul penetrării și roaderea pernei, pot, de asemenea, contribui la creșterea poftei.

Dans ritmic

Prin însăși natura sa, actul sexual încalcă toate regulile unui mediu liniștit. Muzica care susține sunetele naturale care apar ca urmare a pasiunii și plăcerii cu melodii ritmice este o invitație la un sex seducător și activ.

Dansul, atingerile sau mângâierile în ritmul muzicii pot fi suficiente pentru a petrece minute plăcute pe culmile orgasmului. În acest moment, un dans în poală făcut de femeia care îl domină pe bărbat este un bun început.

Stimularea zonelor erogene ale bărbatului

Unul dintre elementele clasice ale seducției, atât la bărbați, cât și la femei, este stimularea eficientă a zonelor erogene. Stimularea zonelor senzoriale sensibile, cum ar fi lobul urechilor, gâtul, pieptul, zona prostatei și zona inghinală, prin atingere și sărutări, este o modalitate eficientă. Alte metode care cresc excitarea sunt atingerile ovale pe spate cu unghiile lungi sau ținerea bărbatului de talie și apăsarea lui spre tine în timpul penetrării.

Cuvinte excitante

Rostirea de cuvinte erotice în timpul actului sexual este cel mai bun instrument pentru a declanșa senzația de excitare după contactul cu pielea. Dezvoltarea unei noi forme de comunicare, care să fie folosită doar în timpul sexului ajută la stimularea apetitului sexual.

Șoptirea unor dorințe neobișnuite la urechea unui bărbat sau sugerarea a ceea ce ar trebui să facă cu cuvinte sexy are un efect seducător.

Parfum și haine sexy

Parfumurile și lenjeria sexy au o reputație bine stabilită pentru seducerea bărbaților. Purtarea parfumului său preferat sau aprinderea unei lumânări parfumate oferă o ambianță diferită și declanșează apetitul sexual.

De asemenea, este posibil să creați o atmosferă elecrizantă în dormitor cu haine în culori provocatoare, cum ar fi roșu, burgundia și negru.

Cel mai eficient mod de a seduce un bărbat: Masajul

Masajul este una dintre cele mai eficiente modalități de a crește atracția sexuală chiar și în momentele languroase ale preludiului. Atingerile care stimulează impulsurile sexuale ale bărbatului sunt suficiente pentru a atinge culmile plăcerii. Gelurile lubrifiante și de masaj Shunga sau Kamasutra contribuie la dezvoltarea comunicării sexuale și oferă o senzație plăcută de lubrifiere. Candela de masaj Shunga Soy va seduce orice bărbat prin conținutul său cu aromă de ceai verde și cu efect afrodisiac.

Comentarii

Noi la i-Vibe apreciem disponibilitatea ta de a scrie o recenzie si de a ajuta alti clienti sa ia decizii in cunostinta de cauza. Iata cateva indicatii pentru a profita la maximum de recenzia ta: Produsul a fost asa cum este descris? Este conform asteptarilor, da/nu, undeva intre? A fost eficient pentru destinatia sa? Este un produs pe care l-ai cumpara din nou sau l-ai recomanda prietenilor? Va rugam sa retineti:i-Vibe isi rezerva dreptul de a sterge continutul inselator sau inutil, continut care nu poate fi verificat sau continut referitor la produse care nu au fost achizitionate de la i-Vibe.

Scrie o recenzie