Bile Vaginale cu Livrare Gratuita de la 179 Lei

0771 094 718

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Bile Vaginale - modele premium

Bile Vaginale, cu vibratii sau simple, pentru Kegel

Bile vaginale smart, cu un design superb, din materiale premium, precum si modele accesibile, pentru incepatoare sau avansate. 
Bilele Vaginale Kegel disponibile intr-o gama variata de culori si modele, menite sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi. 
Am selectat pentru tine bile vibratoare de diferite marimi si forme, cu greutati sau vibratii diferite si crede-ne ca jocul merita pe deplin. Un pelvis tonifiat te va rasplati cu orgasme de zece ori mai intense!

Bilele vaginale pentru exercitii kegel sunt, practic, greutati care te ajuta sa fii mai eficienta in tonifierea musculaturii pelviene. Bilele vaginale au, in primul rand, rol terapeutic in tonifierea musculaturii pelviene. Dincolo de acest aspect, un bun tonus al musculaturii pelviene iti poate oferi un control mai mare asupra orgasmelor tale si iti va imbunatati viata sexuala in ansamblu.

Tipic, bilele vaginale sunt goale in interior si contin o bila grea de dimensiuni mai mici ce genereaza vibratii atunci cand bilele vaginale se misca. In principiu bilele sunt insotite de un fir de siguranta ce permite indepartarea facila a bilelor vaginale. Bilele pentru exercitii kegel au o lunga istorie, avand originea in jurul anului 500 A.D. in Japonia. Insa, nu-I mare surpriza, ca bilele vaginale au fost concepute initial pentru barbati.  

Exercitiile Kegel nu sunt cu nimic diferite fata de rutina ta de yoga, pillates sau kangoo. Asa cum iti doresti ca mintea sa iti fie odihnita si ascutita si muschii picioarelor sau ai feselor tonifiati, la fel, sau chiar mai mult ar trebui sa iti doresti si pentru musculatura ta pelviana.
Muschii pelvieni, denumiti clinic si muschii pubococcigieni au forma unui hamac ce se intinde de la osul pubian si pana la coccis si  toata lumea ii are! Asadar, exercitiile Kegel pot aduce beneficii oricui.

Probabil ai auzit deja de exercitii Kegel sau muschii PC, dar daca nu ai explorat pana acum beneficiile exercitiilor kegel, niciun moment nu este mai bun ca prezentul!

Ce sunt muschii pelvieni?

Beneficiile antrenamentului muschilor pelvieni

Bile Vaginale. Ce sunt si cum le alegem?

Bile Kegel - cum se folosesc?

Bilele vaginale provoaca placere?​​

Exercitii Kegel pentru barbati?

Lungime6.35 cm Diametru4 cm
Lungime8.9 cm Diametru3.3 cm Greutate10 g, 30 g si 45 g
CuloareRoz
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime10.25 cm Diametru3.25 cm CuloareMov
Lungime8.4 cm Diametru3.4 cm
Lungime10 cm Diametru3.8 cm CuloareMov
Diametru3.3 cm

Bile Vaginale Strawberry de la CalExotics - Muschi pelvieni puternici pentru orgasme pe masura. Imbunataste-ti tonusul musculaturii pelviene cu Strawberry Kegel Training Set, compus din 6 bile vaginale cu greutati diferite. 

Lungime4.5 cm Diametru3.75 cm CuloareRoz
Lungime10 cm Diametru3.8 cm CuloareNegru
Diametru3 cm
Diametru3.6 cm CuloareMov
Lungime7.5 - 10.75 cm Diametru1.25 - 2 cm
Lungime4.4 cm / 10.8 cm Diametru3.3 cm CuloareAqua
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime9 cm Diametru3.25 cm CuloareRoz
Intensitate Vibratii4 din 10 Lungime7.5 cm Diametru3.5 cm CuloareNegru


Lungime9.5 cm Diametru3.25 cm
In stoc
8990 Lei 7290 Lei
CuloareRoz
Lungime9.5 cm Diametru3.2 cm - 3.6 cm CuloareMov
Vezi urmatoarele 31 produse

Bile vaginale pentru exercitii Kegel

Bile Vaginale pentru imbunatairea vietii sexuale si intensificarea orgasmelor. Preia controlul asupra propriilor orgasme! 

Oferte zilnice - Bile Vaginale Kegel, bilele Ben Wa, Geisha sau ouale Kegel la cele mai bune preturi.