0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Bathmate - Hidropompa pentru marirea penisului si intarzierea ejacularii

Producator Bathmate

Pompe Erectie Bathmate

Hidropompa penis Bathmate - imbunatatire reala si durabila a dimensiunii penisului

Construite pentru performanta, hidropompele Bathmate folosesc puterea apei pentru a va ajuta sa aveti un penis mai mare. 

Rareori considerate o jucarie sexuala, pompele pentru penis sunt utilizate in principal ca remediu pentru disfunctia erectila de nivel moderat. 

Raspunsul la „Cu ce te poate ajuta o pompa pentru penis?” Este destul de simplu. O pompa pentru penis este o pompa in forma cilindrica care creeaza un vid in jurul penisului, permitandu-i sa se intareasca, sa creasca in dimensiune si circumferinta. 

Cu toate acestea, pompele pentru penis sunt mult mai mult decat un simplu mijloc de a face fata disfunctiei erectile. 

Ajuta la mentinerea erectiei mai mult timp si la controlul ejacularii precoce, astfel iti creste increderea personala si iti imbunatateste viata sexuala.

Bathmate creeaza pompe pentru penis de cea mai buna calitate. Aceste pompe penis sunt speciale deoarece utilizeaza apa calduta in loc de presiunea aerului pentru a genera marirea penisului. Cu ajutorul pompelor de la Bathmate, obtii atat dimensiuni imbunatatite, cat si erectii mult mai ferme. Aceste pompe pentru marirea penisului sunt disponibile in variante multiple si cu functii distincte. Poti cumpara simplu si rapid o pompa Bathmate de la I-vibe.ro. 

Pompele pentru penis Bathmate sunt recunoscute pentru tehnologia inovatoare si revolutionara de marire a penisului. Bathmathe functioneaza pe principiu hidraulic. Aceasta este o tehnica ce utilizeaza forta fluidelor pentru transferul de forte. Acest mod de functionare, combinat cu utilizarea celor mai bune materiale in fabricarea pompelor Bathmate, face aceste pompe unele dintre cele mai eficiente de pe piata. 

Ce tipuri de pompe pentru marirea penisului ofera Bathmate?

In colectia de pompe pentru penis de la Bathmate, vei gasi o gama variata de produse. Diferite modele sunt disponibile, precum: Bathmate Powerpump, Hydromax sau HydroXtreme. Aceste modele sunt disponibile in culori precum albastru, rosu, negru sau transparent. Hydromax este modelul standard al acestui brand, care vine intr-o varietate de dimensiuni si culori. Modelul mai nou, HydroXtreme, ce incorporeaza calitatea si durabilitatea pompelor originale Bathmate in timp ce ofera o pompa manuala ce functioneaza in apa pentru senzatii tari (la propriu). 

Cum functioneaza pompele pentru penis Bathmate?

Pompele pentru marirea penisului de la Bathmate angreneaza partea superioara a penisului. Atunci cand penisul este rigid, vasele de sange din corpul penian sunt inundate. Acest lucru genereaza erectia. Una dintre portiunile din partea superioara a penisului se numeste corpora cavernosa. Aceasta portiune ofera lungimea maxima a penisului atunci cand acesta se afla in erectie - asadar, lungimea acestei portiuni determina lungimea totala a penisului atunci cand acesta este erect. In timp ce pompele traditionale utilizeaza presiunea aerului, Bathmate utilizeaza presiunea apei. Acest tip de presiune este mult mai sigura pentru penisul tau. Prin presiunea aplicata, penisul devine mai lung si mai ferm. Este posibil si ca penisul tau sa ramana erect o perioada mai lunga decat in mod obisnuit. Acest lucru se intampla datorita hidroterpiei. Acest tip de terapie stimuleaza mitoza celulara (replicarea celulelor). 

Diferenta dintre Bathmate si o pompa clasica

Care este diferenta dintre pompele pentru penis Bathmate si cele clasice? Faptul ca acestea utilizeaza presiunea apei in loc de presiunea aerului. Prin umplerea clindrului cu apa, presiunea este distribuita uniform pe intreaga lungime a penisului. Pompele Bathmate creeaza maximum de expansiune a vaselor sanguine peniene cu minimum de forta. Acest lucru face disconfortul putin probabil atunci cand utilizezi o pompa pentru penis de la Bathmate. Iti poti regla nivelul de presiune asa cum doresti. Cu cat vei umple cilindrul mai mult, cu atat presiunea va fi mai mare. Spre deosebire de o pompa clasica, cele de la Bathmate vor imbunati dimensiunile penisului in mod uniform, datorita distributiei uniforme a presiunii pe toata durata de utilizare. 

Nu exista produse in aceasta sectiune