Pentru o experiență mai bună a utilizatorului Chrome, Firefox veya Microsoft Edge Vă recomandăm să utilizați versiuni actualizate ale browserelor, cum ar fi.

0757 022 012

Luni - Vineri 09:00 - 17:30

6 jocuri sexuale pe care trebuie sa le incerci

2022-10-05

Da, este în regulă să ai o rutină sexuală temeinică. Dar este în regulă și să schimbi puțin lucrurile pentru a te ajuta să descoperi lucruri noi care îți plac.

Conform rezultatelor unui studiu realizat de Heather Morton în 2016, există o relație directă între un stil de viață aventuros și a avea experiențe noi pline de satisfacție sexuală. Noile gusturi care urmează să fie încercate pentru prima dată în cuplu, în special în cazul femeilor, cresc în mod direct nivelul de satisfacție. Ca atare, numărul persoanelor care încearcă să inoveze în viața lor sexuală este în creștere. Așadar, unde puteți găsi cele mai variate experiențe? Bineînțeles în jocurile sexuale...

Ce este jocul sexual?

S-ar putea să te întrebi ce naiba este un joc sexual? Îți explicăm imediat: Acestea sunt mici jocuri care te ajută să îți descoperi fanteziile în intimitatea dormitorului tău, atât pentru a te amuza, cât și pentru a-ți crește pas cu pas incitarea (sau cum zice englezul: turning the heat up). Cea mai mare sursă de inspirație a acestor jocuri, este chiar imaginația ta; așa că orice îți imaginezi poate fi transformat cu ușurință într-un joc erotic. Cu toate acestea, jocurile de role-play sau diverse jucării sexuale pot satisface și ele nevoile cuplurilor aventuroase.

Dacă nu știi încotro să-ți îndrepți atenția și cauți diferite modalități de a-ți invita partenerul să facă sex, s-ar putea să ai nevoie de câteva sfaturi. Iată 6 jocuri sexuale pe care orice cuplu aventuros ar trebui să le încerce!

Ghiciți ce?

Tot ce ai nevoie pentru acest joc amuzant este un blindfold (sau o simplă eșarfă cu care ăți poți lega parterx la ochi) și mâinile tale. Poate vei mai avea nevoie și de buze sau limbă. Unul dintre parteneri va fi legat la ochi, iar celălalt partener, care are ochii deschiși, ar trebui să-și prezinte corpul partenerului pentru o joacă de baba-oarba (dar mai statică si mai kinky). Vezi dacă partenerx îți va recunoaște corpul fără să îl atingă. Pentru cei care sunt la următorul nivel, îndrăznim să spunem că este un joc al naiba de kinky în mai mulți parteneri ;). 

Lista de lucruri de făcut

Aveți nevoie de creion, hârtie și curaj pentru acest joc de lungă durată. Scrieți-vă fanteziile secrete pe care tu și partenerul tău nu vi le-ați dezvăluit încă unul altuia pe foi de hârtie separate. Unele pot fi lucruri pe care le puteți face imediat, cum ar fi o poziție sexuală diferită pe care nu ați încercat-o încă; altele pot fi fantezii care necesită pregătire și planificare, cum ar fi să faceți sex pe plajă sau în mașină. Odată ce lista este completă, începeți să faceți fiecare punct în ordine. În timp ce acest joc vă va permite să încercați lucruri noi, va consolida, de asemenea, comunicarea dintre voi vă va alimenta dragostea.

Curaj

"Adevăr sau provocare" este unul dintre cele mai de succes jocuri sexuale inventate vreodată. Dar poate fi transformat într-un joc mult mai bun cu mai puține discuții și mai multă acțiune. Nu crezi că este așa? Lasă întrebările și răspunsurile în urmă. Folosește-ți doar curajul. Întrebați-vă unul pe celălalt: "Îndrăznești să-mi dai jos hainele fără să te folosești de mâini?" sau "Îndrăznești să-mi trimiți o fotografie sexy în timp ce ești la serviciu?". Dați-vă sarcini provocatoare și sigur intimitatea dintre voi doi va ajunge la cu totul alt nivel. 

Plăcerea secvențială

Ce-ar fi să îi arăți partenerului tău punctele tale erogene în loc să i le spui? Ce-ar fi să-i prezentați aceste informații cu un joc sexual în loc să i le arătați pur și simplu?

Dezbrăcați-vă înainte de a vă atinge unul pe celălalt. Stați pe pat, dezbrăcați, unul în fața celuilalt. Alege unul dintre punctele care îți plac cel mai mult și lasă-ți partenerul să petreacă 1 minut sub îndrumarea ta mângâind zona erogenă aleasă. Apoi schimbați rolurile. 

Scene de sex

Amândoi aveți cu siguranță o scenă de sex de neuitat, care este gravată în memorie și care v-a impresionat foarte mult. Discutați aceste scene, alegeți una. Două sau trei, dacă doriți. Vizionați-le din nou. Știți deja ce urmează. Trei, doi, unu ACȚIUNE!

30 de secunde

Fiți goi. Relaxați-vă. Apoi porniți un cronometru. Ai la dispoziție 30 de secunde. Încearcă să-i oferi partenerului tău cât mai multă plăcere în acest timp. 30 de secunde poate părea că nu este suficient timp. Așa ar trebui să fie. Dar acest joc are ca scop să ofere puțină plăcere, suficientă pentru a vă dori mai mult, și mai mult, și mai mult...

Comentarii

Noi la i-Vibe apreciem disponibilitatea ta de a scrie o recenzie si de a ajuta alti clienti sa ia decizii in cunostinta de cauza. Iata cateva indicatii pentru a profita la maximum de recenzia ta: Produsul a fost asa cum este descris? Este conform asteptarilor, da/nu, undeva intre? A fost eficient pentru destinatia sa? Este un produs pe care l-ai cumpara din nou sau l-ai recomanda prietenilor? Va rugam sa retineti:i-Vibe isi rezerva dreptul de a sterge continutul inselator sau inutil, continut care nu poate fi verificat sau continut referitor la produse care nu au fost achizitionate de la i-Vibe.

Scrie o recenzie